Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Σε λάθος πρόσωπα δίνει μαθήματα ήθους & ευπρέπειας, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου

Ας ψάξουν οι Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ την χλιδή & την πολυτέλεια, στη Νεοφιλελεύθερη Αριστερά!!! 
Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σε βάρος του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη , η Διοίκηση του Δήμου απαντά τα παρακάτω:
Πρώτον, δεν είναι στις προθέσεις της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, να αντιπαρατίθεται με τους νέους της πόλης. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για κομματικές νεολαίες η μεμονωμένα πρόσωπα. Στην τακτική αυτή όμως είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε εξαίρεση για έναν και μόνον λόγο, για να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποιους νέους συμπολίτες μας να δουν κάποια γεγονότα και από μια άλλη οπτική, χωρίς κομματικές παρωπίδες.
Δεύτερον, όσον αφορά τα σχόλια τους για το επίπεδο ζωής του Δημάρχου Αμαρουσίου , τα θεωρούμε απολύτως άδικα. 
Ο Γ. Πατούλης ζει όπως χιλιάδες συμπολίτες μας που είχαν αφενός την τύχη να κληρονομήσουν από τους γονείς τους ένα σπίτι. 
Αφετέρου, να μπορέσουν να διατηρούν μέσα από την πολύχρονη επιστημονική και επαγγελματική τους απασχόληση και εργασία, ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας του είναι απολύτως διαφανής, βρίσκεται σε «δημόσια θέα»  κι αποτυπώνεται στα πόθεν έσχες του. 
Αν ανατρέξει κανείς σε αυτά, θα διαπιστώσει πως ούτε καταθέσεις στο εξωτερικό έχει, όπως έχουν πολλά στελέχη της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ούτε μένει σε βίλες με πισίνες , όπως ζουν κάποιοι σημερινοί Υπουργοί.
Δεν «ξέχασε» ποτέ να δηλώσει μερικά εκατομμύρια αι κάμποσα ακίνητα από το πόθεν έσχες του, όπως συνέβη με κορυφαίο οικονομικό Υπουργό. 
Είναι καλά τα μαθήματα ήθους από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, αλλά απευθύνονται σε λάθος πρόσωπα. 
Αντί να κοιτούν μονόπατα στα δεξιά τους, ας ψάξουν στη Νεοφιλελεύθερη Αριστερά τη χλιδή και την πολυτέλεια. 
Ας αναζητήσουν στη μεζονέτα του κ. Μηλιού και στις πανάκριβες διακοπές της κόρης του στο Gstaad Palace την προκλητική διαβίωση , που μας προέτρεπε «να πάμε στη δραχμή» για να σωθούμε.
Τρίτον, όσον αφορά την αναφορά των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου που μέμφονται τον Γ. Πατούλη επειδή «τόλμησε» να ζητήσει την εξίσωση των αποδοχών των Δημάρχων με αυτές των βουλευτών, γιατί διαφωνούν;
Αποδέχονται η σημερινή Βουλή να νομοθετεί μισθούς 480 και 500 ευρώ για τους νέους και την ίδια στιγμή να πληρώνει 8.000 τους βουλευτές της
Εμείς ζητήσαμε εξίσωση. 
Όμως  εξίσωση δεν σημαίνει αναγκαστικά αύξηση του μισθού των Δημάρχων, αλλά και μείωση των μισθών των βουλευτών, στα επίπεδα των μισθών των Δημάρχων. 
Συμφωνούν με αυτή την πρόταση; 
Αν συμφωνούν ας την υιοθετήσουν ως κομματική νεολαία κι εμείς θα τους στηρίξουμε. 
Αλλιώς ας μας τι προτείνουν. Όχι καταγγελίες, προτάσεις.
Τέλος, επειδή πιθανόν κάποιοι μεγαλύτεροι τους σε ηλικία, τους παραπληροφορούν σχετικά με το ύψος του μισθού του Δημάρχου Αμαρουσίου, τους ενημερώνουμε ότι οι καθαρές αποδοχές του ανέρχονται στα 1900 ευρώ περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου