Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Aνοικτή έως αύριο η «Έκθεση των Τμημάτων Αγιογραφίας - Ψηφιδωτού»

Μία πλούσια συλλογή από έργα αγιογραφίας, ψηφιδωτού, κορνίζας, συντήρησης έργων τέχνης,  παραδοσιακού κεντήματος, παρουσιάζουν οι σπουδαστές των αντίστοιχων Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη με την ολοκλήρωση μία ακόμη χρονιάς επιτυχούς καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας.
Την έκθεση των έργων αυτών εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία των σπουδαστών, των καθηγητών τους και φίλων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού  που πλημμύρισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου και περιηγήθηκαν την έκθεση, συγχαίροντας τους νέους καλλιτέχνες.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παριστάμενους που τίμησαν με την παρουσία τους δημιουργούς των έργων τέχνης, απευθύνοντας παράλληλα τα θερμά συγχαρητήρια του τόσο προς τους σπουδαστές, όσο και προς τους καθηγητές τους για το αξιόλογο αποτέλεσμα της προσπάθεια τους.

Οι καθηγητές Αθανάσιος Γεωργαντάς, Χαράλαμπος Μεσσήνης, Αλίκη Πλατανιά Υψαρίδη και Διονύσης Πολιτόπουλος ξενάγησαν στην έκθεση  το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη,
τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη,
την  Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα  Χαλιώτη,
τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Καρλαύτη,
τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Νικόλαο Πέππα και το  Δημοτικό Σύμβουλο Πέτρο Κόνιαρη.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015.
 Ώρες λειτουργίας  10:00- 13:00 και 17:00-20:00.                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου