Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Στις 6 Ιουνίου επαναλειτουργεί το Θέατρο Ρεματιάς!

Την επαναλειτουργία του Θεάτρου της Ρεματιάς στις 6 Ιουνίου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος μιλώντας στο in.gr, λίγες ημέρες μετά την ολοκληρωτική καταστροφή του χώρου από εμπρησμό.
«Το θέατρο θα λειτουργήσει κανονικά το καλοκαίρι -και σε ό,τι αφορά στο Φεστιβάλ και σε ό,τι αφορά στις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες από τους Συλλόγους Γονέων και γενικότερα τους φορείς της πόλης, που πάντα προηγούνταν του Φεστιβάλ. 
Το Φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου και θα ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου» δήλωσε ο κ. Ρούσσος.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, οι εργασίες αποκατάστασης προχωρούν κανονικά, ο καθαρισμός και η δενδροφύτευση του χώρου ολοκληρώθηκαν και «θα έχουμε όλες τις κατάλληλες υποδομές για να φιλοξενήσουμε τον κόσμο στις 6 Ιουνίου».
Παράλληλα, πριν την επίσημη επαναλειτουργία του, το θέατρο θα φιλοξενήσει -πιθανότατα στις 3 Ιουνίου - μία μεγάλη συναυλία, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπως οι Διονύσης Σαββόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Σαβίνα Γιαννάτου, Νότης Μαυρουδής, Αναστασία Μουτσάτσου, Πάνος Μουζουράκης, Encardia και πολλοί άλλοι.
Aρχικά, η συναυλία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τηνΠέμπτη, 28 Μαΐου, όμως αναβλήθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων πουπροβλέπει η ΕΜΥ για τα επόμενα 24ωρα.
Επίσης, την περασμένη Κυριακή χιλιάδες εθελοντές -όχι μόνο από το Χαλάνδρι, αλλά και από γειτονικούς δήμους- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής και συμμετείχαν στον καθαρισμό και τη δενδροφύτευση του χώρου, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της διαφύλαξης του θεάτρου.
Το «παρών» στη δράση έδωσαν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου, ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» Λ. Μαγιάκης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης καθώς και οι πρώην δήμαρχοι Κ. Πατακός, Γρ. Ζαφειρόπουλος και Γ. Κουράσης.
                                                     ΠΗΓΗ:www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου