Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τα σχολεία των Βορείων Προαστίων που δεν θα λειτουργήσουν σήμερα

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έχει από τους Δήμους που ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα, η Περιφέρειας Αττικής  ανακοίνωσε ότι σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστά τα εξής σχολεία:
Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης - Πεύκης, δημοτικής ενότητας Εκάλης, Βριλησσίων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων).
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση των Δήμων Ηρακλείου και Παπάγου Χολαργού και Αγίας Παρασκευής τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 11/2/2015.
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10:00 εκτός από τα παρακάτω τα οποία θα παραμείνουν κλειστά: 16ο Δημοτικό,16ο Νηπιαγωγείο και 8ο Γυμνάσιο (Περιοχή του Πατήματος Χαλανδρίου)
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς...
τα σχολεία και νηπιαγωγεία της Πολιτείας (7ο Δημοτικό Σχολείο) και της Άνω Κηφισιάς (5ο Δημοτικό Σχολείο) δεν θα λειτουργήσουν. 
Για όλα τα υπόλοιπα σχολεία η λειτουργία τους θα κριθεί από τους Διευθυντές αναλόγως των ιδιαιτεροτήτων κάθε σχολείου.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο κάθε Δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση,
 τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπό εξέλιξη χιονόπτωση, ενδέχεται με αποφάσεις των οικείων Δημάρχων να μην λειτουργήσουν και άλλα σχολεία. Έτσι για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου