Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου ΔΣ του Συλλόγου Αθμονέων στον Δήμαρχο Αμαρουσίου

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθμονέων, όπως αναδείχθηκε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του συλλόγου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Οι εκπρόσωποι του νέου ΔΣ του Συλλόγου Αθμονέων - που απαρτίζεται από την πρόεδρο Ρούλα Μπόγδανου, τον αντιπρόεδρο Σπύρο Κουτσούκο, τη γ.γ. Μαριάννα Μήλα Στεφοπούλου, την υπεύθυνη δημοσίων Έφη Μανιάτη, τον έφορο Κώστα Λημνιώτη, και τον κοσμήτορα Στέλιο Ιατρίδη - δέχθηκαν τις ευχές του Δημάρχου για καλή συνέχεια στο έργο του συλλόγου επιβεβαιώνοντας τη βούλησή του η καλή συνεργασία να διατηρηθεί και από κοινού να αναληφθούν νέες πρωτοβουλίες και σχέδια για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ιστορίας της πόλης του Αμαρουσίου.
Με την ευκαιρία της συνάντησής τους, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου έθεσαν εκ νέου υπόψη του Δημάρχου κ. Πατούλη, τη μόνιμη στέγαση των γραφείων του συλλόγου, ένα ζήτημα που παρά το μεγάλο ενδιαφέρον του Δημάρχου, όπως αναγνώρισαν, δεν έχει λυθεί οριστικά δυσχεραίνοντας το έργο του συλλόγου.
Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης, απάντησε ότι το θέμα θα εξεταστεί ώστε άμεσα να βρεθεί λύση.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου