Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Tιμήθηκε για την προσφορά του στην Ενορία του Αγίου Ελευθερίου, ο Γιώργος Πατούλης

 50 χρόνια από την ίδρυση του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου
Με την επετειακή μουσική συναυλία που παραχώρησε ο μουσικός οργανισμός «ΤΕΤΤΙΞ» στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυσή του.
Το «παρών» στη συναυλία έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ανάμεσα σε άλλα τιμώμενα πρόσωπα προσέφερε στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, αναμνηστική πλακέτα για τη σταθερή υποστήριξη του έργου του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου κατά τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά για την τιμή, ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εκπροσώπους του Ιερού Κλήρου καθώς και σε όλους τους παρισταμένους και δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Εκκλησία στηρίζοντας το έργο της και δράσεις της με γνώμονα τη στήριξη του συνανθρώπου.
Παρόντες στη μουσική εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζήκος, ο πρώην πρωθυπουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου