Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Γεγονός από τις αρχές του νέου έτους ο BA άξονας υπηρεσιών Υγείας

Τη διαβεβαίωση ότι από τις αρχές του νέου χρόνου, θα μπορεί να υλοποιηθεί το από ενάμισι και πλέον ετών αίτημα του Δήμου Αμαρουσίου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τη δημιουργία ενός άξονα υπηρεσιών Υγείας στα Βορειοανατολικά προάστια της Αττικής με διασύνδεση των νοσοκομείων Σισμανόγλειο - Αμαλία Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης, παρείχε ο νέος Διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Ηλίας Καυκάς, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ι.Σ.Α Γιώργο Πατούλη.
Στη διάρκεια της συνάντησής τους, ο κ. Πατούλης, διατύπωσε το αμέριστο ενδιαφέρον του για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, και εξέφρασε τη βούληση να συμβάλει στο μέγιστο βαθμό ώστε ο βορειοανατολικός άξονας υπηρεσιών Υγείας να μπορέσει να λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών και των ασθενών.
Παράλληλα, έθεσε το μεγάλο ενδιαφέρον του να ληφθεί μέριμνα σε επίπεδο δευτεροβάθμιας περίθαλψης για τους ανασφάλιστους, ενδιαφέρον που η νέα διοίκηση του νοσοκομείου διαβεβαίωσε ότι συμμερίζεται και δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει.
Ο Διοικητής του Σισμανόγλειου κ. Καυκάς, από την πλευρά του συνεχάρη τον κ. Πατούλη, για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α και του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη στήριξη των ανασφάλιστων πολιτών και για ακόμη μία φορά διαβεβαίωσε τον προσανατολισμό της νέας διοίκησης του νοσοκομείου προς την κατεύθυνση της στήριξης αυτής της μεγάλης μερίδας του πληθυσμού. Ο κ. Καυκάς, ενημέρωσε, επίσης, ότι από τις αρχές του χρόνου με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου θα είναι πλέον εφικτή η δημιουργία ενός μετώπου Υγείας στον βορειοανατολικό άξονα της Αττικής με διασυνδεόμενα νοσοκομεία το Σισμανόγλειο, το Αμαλία Φλέμινγκ και το Παίδων Πεντέλης.
Και δύο πλευρές συμφώνησαν ότι υπάρχουν ανοικτά ζητήματα τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και λειτουργίας του νοσοκομείου, για τα οποία θα συνεργαστούν από κοινού για την καλύτερη διαχείριση και επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου