Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Προσφορές αγάπης από Φορείς & Σχολεία της πόλης

Χριστουγεννιάτικες προσφορές αγάπης προς τη «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης»
Προσφορές αγάπης από συλλόγους της πόλης και μαθητές προς τη «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου για την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση έχουν παραλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες το τελευταίο διάστημα με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Συγκεκριμένα, τις κοινωνικές δομές του Δήμου ενίσχυσαν τις γιορτινές αυτές ημέρες με προσφορές σε τρόφιμα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης σύλλογοι της πόλης ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, ο Εκπολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος «Τα Ανάβρυτα» και ο Κοινωνικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βορείων Προαστίων, αλλά και οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου.
Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ως προσφορά αγάπης προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου παρέλαβε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, από την πρόεδρο του Συλλόγου Δήμητρα Τσουκλείδου στο Δημαρχείο.
Τα μέλη του ΔΣ του Εκπολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα», η πρόεδρος
Μίκα Κάββαλου, η αντιπρόεδρος Γεωργία Αποστολάκη, και η ταμίας του συλλόγου Ματίνα Ρογκάκου, παρέδωσαν στη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου είδη οικιακής χρήσης για την ενίσχυση των αδύναμων οικονομικά νοικοκυριών της πόλης.
Αντίστοιχα, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες», η γραμματέας Σμαράγδα Βλάσση, και τα μέλη του ΔΣ Σοφία Τρευλάκη, Θεοδώρα Τσελέτη και Ιουλία Γκαϊντέ, παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Προσφορά σε τρόφιμα και παιχνίδια εκ μέρους του Κοινωνικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βορείων Προαστίων παρέδωσε και η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Αυγουστινιάτου.
Οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου συγκέντρωσαν τρόφιμα και αναγκαία είδη οικιακής χρήσης με σκοπό να παραχωρηθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Εκπρόσωπος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μετέβη στο σχολείο για να παραλάβει τα συγκεντρωθέντα είδη ενημερώνοντας τους μαθητές για το έργο των κοινωνικών δομών του Δήμου, όπως και για την αξία της εθελοντικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Παρόντες στην παράδοση των προϊόντων ήταν ο Διευθυντής του σχολείου Θεόδωρος Δραβύλας, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Με αφορμή τις γιορτινές πράξεις αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους, συλλόγους και μαθητές, για την κοινωνική τους ευαισθητοποίηση και το αίσθημα προσφοράς και φιλανθρωπίας που τους διακρίνει.
Μαζί με τις ευχές του για καλές γιορτές, ο κ. Πατούλης, εξέφρασε την επιθυμία οι δράσεις προσφοράς στον συνάνθρωπο να συνεχιστούν και να βρουν και νέους μιμητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου