Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Στις 10:00 π.μ. η συνάντηση της εορταστικής «Παραμυθοπαρέας», με τις...«Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές»!

Το πρωτοχρονιάτικο παραμύθι «Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές» των εκδόσεων Διάπλαση ζωντανεύουν τα παιδιά μουσικοκινητικά και χοροθεατρικά μαζί με τη συγγραφέα - εκπαιδευτικό Μαριλένα Καββαδά και
την Ξερολίνα, τον αρχηγό των νάνων στο εργαστήρι του Άη Βασίλη, στη μοναδική εορταστική «Παραμυθοπαρέα» που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Η εορταστική, τελευταία «Παραμυθοπαρέα» για το 2013, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 σε δύο ξεχωριστές συναντήσεις. 
Η πρώτη «Παραμυθοπαρέα» θα δώσει ραντεβού στις 10 π.μ. και η δεύτερη στις 11:30 π.μ. Και οι δύο συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 85).
Η «Παραμυθοπαρέα», μια ανοικτή αγκαλιά για όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 8 ετών, περιμένει τους μικρούς φίλους να ταξιδέψουν μαζί με δημιουργικές, μουσικοκινητικές, χοροθεατρικές και εικαστικές δραστηριότητες στα μονοπάτια των παραμυθιών.
Αν ενδιαφέρεστε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στις δραστηριότητες έμπνευσης και δημιουργίας της «Παραμυθοπαρέας», καλέστε άμεσα για δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικές πληροφορίες στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου τηλ. 210-80.56.314.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου