Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μελωδικά «Χρόνια Πολλά» & ευχές δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Οι ήχοι από τα τρίγωνα, τη λίρα, το νταούλι, το βιολί και το ακορντεόν πλημμύρισαν το γραφείο του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, στο Δημαρχείο, την Παραμονή των Χριστουγέννων από μαθητές, συλλόγους της πόλης και τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου που τον επισκέφτηκαν για να του ευχηθούν και να του αναγγείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χρίστου.
Τα Κάλαντα πρώτα έψαλαν στον Δήμαρχο τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης».
Φορώντας την τυπική ποντιακή ενδυμασία, μικροί και μεγάλοι παρουσίασαν Κάλαντα από την περιοχή του Πόντου και χόρεψαν ενώπιον του Δημάρχου και της οικογένειάς του.
Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τον Σύλλογο που σταθερά κάθε χρόνο κοσμεί με την παρουσία του τις γιορτινές αυτές μέρες, προσέφερε γλυκίσματα και δώρα και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά και με Υγεία» σε όλους.
Την παράσταση και φέτος έκλεψαν οι μικροί χορευτές του συγκροτήματος ντυμένοι παραδοσιακά που κρατούσαν ποντιακές λίρες και καραβάκια.
Προσωπικές ευχές για μακροημέρευση, Υγεία και Δημιουργία έδωσαν μελωδικά και τα μέλη της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου που έψαλαν τα Κάλαντα στον Δήμαρχο και τη σύζυγό του Μαρίνα υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου.
Ο Δήμαρχος προσέφερε συμβολικά δώρα, και γλυκά στα παιδιά και τους ευχήθηκε Υγεία και καλή πρόοδο. Συνεχάρη τη διευθύντρια του Ωδείου για την πολύ καλή προετοιμασία και παρουσία των παιδιών και που κρατά ψηλά τον πήχη του πολιτισμού στο Μαρούσι. Η κ. Κοσκόρου, με τη σειρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη σταθερή υποστήριξη του έργου του Ωδείου από μέρους της Δημοτικής Αρχής και του ευχήθηκε προσωπική ευτυχία και επιτυχία στο έργο του. Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στον Δήμαρχο κ. Πατούλη, και ομάδες παιδιών με τη συνοδεία τριγώνων και μουσικών οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου