Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Kεφάτο τo εορταστικό πρόγραμμα στην πλατεία Η.Σ.Α.Π

Ατμόσφαιρα γιορτής δημιούργησαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ιντερνετικού ραδιοφώνου Readyo.gr στην πλατεία Η.Σ.Α.Π κρατώντας συντροφιά στους επισκέπτες και στους θαμώνες μέσα από μία ζωντανή εορταστική ραδιοφωνική μετάδοση παρέα με τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Πάνο Μουζουράκη, και τον Imam Baildi (Περικλή Αλιώπη).
Κοντά τους και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που έστειλε δια μικροφώνου τις ευχές του προς όλους για Καλές Γιορτές και ένα Ευτυχές Νέο Έτος!
Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Γιάννης Ιωάννου, και Αγνή Γεωργούλα, υποδέχονταν τους δημοφιλείς καλλιτέχνες Λάκη Παπαδόπουλο, Imam Baildi, και Πάνο Μουζουράκη, και μαζί παρουσίασαν ένα κεφάτο εορταστικό πρόγραμμα.

Οι καλλιτέχνες ευχήθηκαν στους φίλους τους μελωδικά ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια. Τις εντυπώσεις κέρδισε και η εμφάνιση σε stand up comedy του Στέλιου Κάτσαρη.
Αργότερα το απόγευμα, η πλατεία κινήθηκε σε ρυθμούς παραδοσιακούς, με τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» να παίζουν τα κάλαντα και να παρουσιάζουν χορούς του Πόντου.
Στην υπαίθρια γιορτή παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου