Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τι δεν είπε ο κ. Πατούλης στον κ. Χατζηδάκη ...

 στα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού στην Κοκκινιά
Στην ομιλία του, στα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Κοκκινιά, ο κ. Γιώργος  Πατούλης ευχαρίστησε τον υπουργό κ. Χατζηδάκη, για την συμβολή του στο έργο, όμως παρέλειψε να πει :
πως ο βρεφονηπιακός σταθμός δεν θα φιλοξενήσει βρέφη εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, που προέρχεται από την απαγόρευση των προσλήψεων από την κυβέρνηση της υποτέλειας στην τρόϊκα, εξέχων μέλος της οποίας και φανατικός νεοφιλελεύθερος είναι ο κ. Χατζηδάκης.
πως η ελλιπής και διαρκώς μειούμενη κρατική χρηματοδότηση προς τους δήμους, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε λειτουργικές δυσκολίες όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και πρωτίστως των παιδικών σταθμών.
πως η δημοτική αρχή, ως «το καλό παιδί» της ανάλγητης κυβέρνησης, μεταφέρει το κόστος λειτουργίας των παιδικών σταθμών στους πολίτες, με τα τροφεία που για ακόμα μια χρονιά επιβάλλει στους οικογενειάρχες.
πως το «σύστημα Πατούλη» θα προσλάβει μέσω της «Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης»  (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), που διοικούν οι «κολλητοί», εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, χωρίς ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια πρόσληψης, και όλα αυτά με τα λεφτά των Μαρουσιωτών, για να καλύψει τα κενά εργαζομένων, που θα υπάρξουν στους παιδικούς σταθμούς.

πως, όπως επιχείρησε και στο παρελθόν, θα προσπαθήσει να εκχωρήσει, σύντομα, τόσο την καθαριότητα όσο και τη σίτιση σε ιδιωτικές εταιρίες, εφαρμόζοντας στο ακέραιο την τεχνογνωσία του κ. Φούχτελ και τις εντολές της κυβέρνησης των δανειστών.
Το ακριβοπληρωμένο γραφείο τύπου, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, παρέλειψε για ακόμα μια φορά να αναφέρει την παρουσία του δημοτικού συμβούλου της δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ στον ΚΑΙΡΟ», Πέτρου Κούκουζα, μέλος του Δ.Σ. του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α., που σηματοδοτούσε την αποδοχή ενός χρήσιμου για την πόλη έργου, το οποίο και υποστήριξε.
Η μικροπρεπής συμπεριφορά και η εκλεκτική  όραση  του «συστήματος Πατούλη»,  είναι γνωστές «αρετές» του και από πολλές άλλες παρόμοιες περιπτώσεις,

Μαρούσι 25.09.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου