Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Οι «Δοτοί», η Καταδίκη & «οι Χρηματισμοί κάτω από το Τραπέζι».

                ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Για Ένα Νέο Μαρούσι»
Σε θεατρική παράσταση έχει εξελιχθεί στο Μαρούσι η δήθεν στημένη διαμάχη για το ποιόν θα στηρίξουν στις Δημοτικές Εκλογές τα συνυπεύθυνα της χρεοκοπίας κόμματα Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.
 Αν και το έχουν καταλάβει όλοι, ότι ποιος θα προωθηθεί και ποιοι θα στηριχτούν από τα αλλά κόμματα  για να χάσουν κόμμα την τελική επιλογή την κάνουν τα μεγαλοεργολαβικα συμφέροντα
Ενώ παράλληλα βλέπουμε τους  τοπικούς  αντιπρόσωπους ΟΛΩΝ των κομμάτων μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις μαζί με τον Πατούλη, για να διασώσει ο καθένας (πληρωμένα με δανεικά)τα δικά του  κομματικά  ρουσφέτια.
Με παράνομα Δανεικά που μας ανάγκασε για το λόγο αυτό, την 23η.9.2013 να  σύρρουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, που με την κάλυψη Παυλόπουλου δάνειζε για να επανεκλεγεί τη Διοίκηση Πατούλη,  χρεώνοντας και με τόκο τους Δημότες της πόλης για τις επόμενες δεκαετίες.
Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η επιλογή το 2002 Ρώτα από τη Ν.Δ, αλλά και το πως ενέργησαν τότε  ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και το ΚΚΕ, για να εκλεγεί ο Τζανίκος, ώστε να δοθεί, και να κατασκευάσει το παράνομο ΜΩΛΛ στον Λάτση.  
 Και το 2006  μάλιστα, για να χάσει το ΠΑΣΟΚ στο Μαρούσι, να εκλεγεί ο Νεοδημοκράτης 
«εισαγόμενος» Πατουλης και να παραδώσουν χωρίς αντιδράσεις στον Λάτση και το παράνομο  «ΙΒC - GOLNTEN HOLL κουβάλησαν εδώ ακόμα και τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου

Ένα παράνομο   «ΙΒC- GOLNTEN HOLL» που έχει κτιστεί σε αθλητικό νομοθετημένο χώρο που το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 24.9.2013 καλείται να αποφασίσει με νέα  προσφυγή μας την διακοπή της λειτουργίας του ως «Εμπορικό Κέντρο»
Γιατί  οι παράνομες χρήσεις γης από τις οποίες  και  θησαυρίζουν  στο Μαρούσι(άλλη μια υπόθεση  που προώθησε  η «Ομάδα Πατουλη» και Δικάσαμε την 5η Μαρτίου 2013 και περιμένουμε να ανακοινωθεί η σχετική Απόφαση ) είναι ο στόχος αυτών  που κινούν τα νήματα των Δημοτικών Εκλογών
Ενδιαφέρον έχουν όσα δημόσια αναφέρθηκαν στο ακροατήριο της  Δίκης που καταδικάστηκε ο Τζανίκος για το θάνατο του νεαρού Σταυρουλάκη.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις της Δίκης ο Τζανίκος είναι κατηγορούμενος και για κακούργημα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε Τράπεζες του Εξωτερικού από επιταγές μάλιστα των…. Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Αμαρουσίου.
Κατατέθηκε μάλιστα στην  Δίκη έγγραφο της Εισαγγελίας  , που ανέφερε ότι του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα , είναι υποχρεωμένος να δίνει  παρουσίες στο Αστυνομικό Τμήμα  και βρίσκεται εκτός φυλακής  αφού  κατάθεσε εγγύηση 200.000 ευρώ!!! 
Ειπώθηκε δε ότι οι  εταιρίες τοποθετούσαν τις παράνομες πινακίδες και οι Δήμαρχοι και οι Διοικήσεις των Δήμων τα … «πέρνανε χοντρά κάτω από το τραπέζι».
 Με την προϋπόθεση φυσικά ο Δήμος το Πρωί να  ξηλώνει (για τα μάτια του κόσμου)  μερικές πινακίδες και οι εταιρίες να τις ξανά τοποθετούν το βράδυ
κλέβοντας παράλληλα δημοτικό ρεύμα για να τις φωτίζουν και να αποσπούν την προσοχή των νέων για να σκοτώνονται 
Το πιο αποκαλυπτικό που κατάθεσε ο ίδιος ο Τζανίκος όμως είναι, ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό για τις πινακίδες που συνέταξε ο ίδιος λίγο πριν φύγει, το υπόγραψε ο… Πατούλης( ;;;)   
Και ο Πατουλης  αδιαφορώντας για την εγγραφή προσφορά του Συνδυασμού μας  από το 2008  που ζητούσαμε άδεια από τον Δήμο να τις ξυλίσουμε όλες δωρεάν και άμεσα, και  παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους,
Από το 2007  που έφυγε ο Τζανίκος, συνέχισε…να ξηλώνει πότε - πότε κάποια πινακίδα  η οποία ξανατοποθετούνταν  το βράδυ από την ιδία την Εταιρία.
Μέχρι που σκοτώθηκε  συγγενικό πρόσωπο π.Υπουργού της Ν. Δημοκρατίας και η διαπλοκή κατάλαβε ότι και τα δικά τους παιδιά σκοτώνονται  σε  αυτές τις δολοφονικές  σιδερένιες παγίδες θανάτου,  και τρομοκρατημένοι αναγκάστηκαν επιτέλους το 2010 να  τις ξηλώσουν .
Δήμαρχοι που περνούν τη στήριξη από τα Κόμματα «αγγέλων» για  να συνεχίσουν το «αναπτυξιακό» τους έργο.


                                   Δορύλαος  Κλαπάκης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου