Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στον αγιασμό του Σικιαρίδειου παρέστη ο Πατούλης

Στον αγιασμό που τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μεταφέροντας τις ευχές του στους μαθητές για καλή πρόοδο και δημιουργικότητα.
Με την ολοκλήρωση της τελετής του αγιασμού, στο χαιρετισμό του προς τους μαθητές που φοιτούν στα ειδικά εργαστήρια του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ιδρύματος ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μετέφερε τη σταθερή βούληση της Διοίκησης για στήριξη της λειτουργίας του σχολείου, όπως πράττει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, και ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
 «Τον προηγούμενο χρόνο δώσαμε μία μάχη από κοινού Δήμος, γονείς και εκπαιδευτικοί για να βρεθεί μία βιώσιμη λύση στο πρόβλημα χρηματοδότησης της λειτουργίας του ιδρύματος. Αγωνιστήκαμε και πετύχαμε. Χρειάζεται να γίνουν περισσότερα
Είμαστε χαρούμενοι, και προσωπικά ιδιαίτερα ικανοποιημένος, που οι προσπάθειες μας απέδωσαν καρπούς και το ιστορικό ίδρυμα συνεχίζει να λειτουργεί φυσιολογικά. Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε τη λειτουργία του μέχρις ότου καταφέρουμε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ιδρύματος σε βάθος χρόνου».

 Ο κ. Πατούλης, συνομιλώντας με τους μαθητές, τους έδωσε ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς για να στηρίξουν με την παρουσία τους το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ στη μνήμη του Δημήτρη Ραχωβίτσα, που είχε διατελέσει διευθυντής του ιδρύματος στο παρελθόν. 
Τα έσοδα από το τουρνουά που έχει κοινωνικό χαρακτήρα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.
 Εκτός από το εκπαιδευτικό προσωπικό, παρόντες στην τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ήταν, επίσης, ο εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας Νικόλαος Μπάρδης, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Γιώργος Αργυρόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αγγελική Κουσουρή, η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Σχολείου Όλγα Μουτζάλα, ο διοικητικός διευθυντής του ιδρύματος Χρήστος Οικονόμου, ο διευθυντής των ειδικών σχολείων Γιώργος Λαιμητόμος, ο επιστημονικός διευθυντής Δημήτρης Απατάγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου