Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσία του «Λαοφιλούς» υπ. Κ. Χατζηδάκη, τα εγκαίνια του Βιοκλιματικού Βρεφονηπιακού Σταθμού!

Περσυ τέτοια εποχή ο «ΛΑΟΦΙΛΗΣ» υπουργός ΥΠανάπτυξης της «ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ» κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ είχε σπεύσει στο Μαρούσι να εγκαινιάσει την πολυθρύλητη πεζογέφυρα επί της Λεωφ. Κηφισίας και οδού Αναβρύτων.
Εφέτος παρότι οι προσκλήσεις που λαμβάνει έχουν καταιγιστικό ρυθμό & η μία διαδέχεται την άλλη(προφανώς λόγω αναπτυξιακού οργασμού), εκείνος προτίμησε να ξαναέλθει στο Μαρούσι, για να εγκαινιάσει, μαζί με τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ(ένας είναι ο Δήμαρχος), το Βιοκλιματικό Βρεφονηπιακό Σταθμό(Μ. Αλεξάνδρου & Χλόης, Κοκκινιά).

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι 
NAI. Oρθως καταλάβατε…. Εκείνου του Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού Κοκκινιάς,  για τον οποίο ο «ΓΕΡΜΑΝΟφιλος» Δήμαρχός μας,  απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στην παράταξη «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» να παρευρεθεί,  για να δει ιδίοις όμασι(έτσι έλεγε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου), αυτό που βλέπουν όλοι οι συμπολίτες μας τα τελευταία 7 χρόνια…ΤΙ;
Μα ένα ακόμη σημαντικό έργο της Διοίκησης Πατούλη …
Πρόκειται για έναν από τους 105 βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που κατασκευάζονται με κονδύλια από το ΕΣΠΑ...
Λίγο νωρίτερα, στις 10.00 το πρωί,  ο «ΛΑΟΦΙΛΗΣ» υπουργός ΥΠανάπτυξης  κ. Κ. Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Arye Mekel(ΟΧΙ ΜΕRKEL- μην μπερδεύεστε). 
Θέματα συζήτησης θα αποτελέσουν τόσο η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ, όσο και οι επενδυτικές δυνατότητες που παρουσιάζει η χώρα.
Εντύπωση ωστόσο μας προκαλεί όχι η προγραμματισμένη συνάντηση του Κ. Χατζηδάκη με τον πρέσβη του Ισραήλ Arye Mekel., αλλά γιατί μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να πειστεί, προκειμένου να δώσει το «ΠΑΡΩΝ» στα εγκαίνια του τεράστιου αυτού έργου στην γειτονιά μου, την Κοκκινιά!!!
Ως γνωστόν ο πολυπράγμων & ΥΠΕΡκινητικός Δήμαρχός μας πέρσυ τέτοια ακριβώς εποχή, είχε προστρέξει(ως Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.ΠΥ), να ανοίξει (ΠΡΩΤΟΣ από ΟΛΟΥΣ), το δρόμο για "την προώθηση σύμπραξης στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης Υγείας με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης από το Ισραήλ".
Μάλιστα «εκπρόσωποι της ισραηλινής τοπικής αυτοδιοίκησης ανέπτυξαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, την τεχνογνωσία και καινοτομία τους σε ζητήματα διαχείρισης πόρων, ανάπτυξης συμπράξεων και έργων σε διάφορους τομείς σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης».
Ο κ. Πατούλης, είχε εκφράσει δε τότε & το ενδιαφέρον του «να εξεταστούν προτάσεις για σύμπραξη με το Δήμο της Ιερουσαλήμ όπως και άλλους δήμους του Ισραήλ για ανάπτυξη δράσεων σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης Υγείας...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου