Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στη 1:00 μ.μ. το μεσημέρι, η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

ΕΝΝΕΑ(9) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής» η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στη 1:00 μ.μ, το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Συµβιβαστικός καθορισµός τιµής µονάδος επικειµένων ιδιοκτησίας µε κ.α. 3006 που βρίσκεται στο Ο.Τ. 746, της περιοχής "Σισµανόγλειο- Ν. Μαρούσι" του ∆ήµου Αµαρουσίου (υπόθεση Γκιονουλιάν Βαρτεβάρ και Γκιονουλιάν Βαρτουή) Φ. 4089.
2. Τρόπος εκτέλεσης του έργου: "Ηλεκτροµηχανολογική Μελέτη για το ∆ηµοτικό Κολυµβητήριο ∆ήµου Αµαρουσίου (Εξοικονόµηση και Βελτιστοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης της Κολυµβητικής ∆εξαµενής του ∆ήµου Αµαρουσίου)"
3. Εξώδικος συµβιβασµός για ποσό αποζηµίωσης φθοράς ΙΧ (υπόθεση της κ. Σαντιτζόγλου Γεσθηµανή). Σχετική εισήγηση για έγκριση καταβολής προς Οικονοµική Επιτροπή.
4. Σύνταξη όρων διακήρυξης για το έργο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΡΙΧΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΕ (ΕΠΑ.Λ.) ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΟ ∆ΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

5. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για προµήθεια πακέτων και αδειών χρήσης λογισµικού και εργασίες αποκατάστασης εφαρµογής λογισµικού.
6. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την προµήθεια υπολογιστών, servers, εκτυπωτών, φωτοτυπικών και λοιπών µηχανηµάτων και παρελκόµερνων πληροφορικής κλπ
7. Εξέταση ενστάσεων που αφορούν στο διαγωνισµό για την προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού
8. Έγκριση ή µη κατακύρωσης αποτελέσµατος διαγωνισµού για προµήθεια φακέλων αλληλογραφίας και εντύπων, γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου
9. Έγκριση ή µη κατακύρωσης αποτελέσµατος διαγωνισµού για προµήθεια αναλωσίµων εκτυπωτικών µηχανών και φωτοτυπικού χαρτιού.

                                                        Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
                                   ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
                                              ΣΠΥΡΙ∆ΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου