Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Με εκπροσώπους του Συλλόγου «Στούντιο Α’», συζήτησε ο Γ. Πατούλης

Ζητήματα καθημερινότητας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής «Στούντιο Α΄» συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και μέλη της Διοίκησης με εκπροσώπους του ομώνυμου συλλόγου, στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 5 Ιουλίου.
Στο αίτημα του συλλόγου για τη διαμόρφωση του κόμβου «Στουντίου - Πεντέλης», προκειμένου να εγκατασταθεί φωτεινός σηματοδότης, η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε τα μέλη του ότι το ζήτημα αφορά αρμοδιότητα της Περιφέρειας και σε συνδυασμό με τις παρατηρήσεις της εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου οι αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις που απαιτούνται, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις χωροθέτησής του.

Όσον αφορά στην «ασφαλτόστρωση της Στουντίου», έχει ήδη προγραμματισθεί για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η υλοποίηση του έργου, και ακολούθως η εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την περιοχή.
Αναφορικά, με το στάδιο υλοποίησης της μελέτης ομβρίων,
η μελέτη έχει ήδη υποβληθεί στην Περιφέρεια μαζί με άλλες εννέα μελέτες ομβρίων για τις γειτονιές της πόλης και ασκούνται πιέσεις από την πλευρά του Δήμου για την ταχεία χρηματοδότηση του έργου. Παράλληλα έχει προχωρήσει ο καθαρισμός σε κοινόχρηστους χώρους της περιοχής και στο προσεχές διάστημα θα γίνει η αντίστοιχη δεντροφύτευση.
Η συζήτηση ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και στους εκπροσώπους του Συλλόγου διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και ο κος Πατούλης εξέφρασε την διαβεβαίωση ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στους κατοίκους της περιοχής και σε στενή συνεργασία με το σύλλογο, που αποτελεί ένα σημαντικό συμβουλευτικό όργανο της Διοίκησης.
Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για το ενδιαφέρον και την άοκνη προσπάθεια του να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Α.Δ.Α. κος Γιώργος Ζήκος και ο Πρόεδρoς της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κος Αθανάσιος Παναγόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κος Βασίλειος Καραγκούνης και το μέλος Ιωάννα Αναγνώστου. Επίσης παραβρέθηκαν το μέλος του Συλλόγου και υπεύθυνος επικοινωνίας για θέματα καθαριότητας κος Ιωάννης Φρατζέσκος και το μέλος Χριστίνα Ζαφειροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου