Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Λαμπρότατος ο εορτασμός της Παναγίας Βλαχερνών

Στον εορτασμό της Παναγίας των Βλαχερνών στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Παράδεισο Αμαρουσίου συμμετείχε μαζί με πλήθος πιστών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013.
Ο κος Πατούλης παρακολούθησε τον μεθεόρτιο εσπερινό, πλαισιωμένος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κώστα Αντωνόπουλο και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και ακολούθως μαζί με τους ενορίτες συνόδευσε την Ιερή Εικόνα της Παναγίας στην περιφορά της στις οδούς, πέριξ του Ιερού Ναού.
Τον εορτασμό της Παναγίας των Βλαχερνών τίμησαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος του Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Αρχιερατικός Προϊστάμενος Νέας Πεντέλης, ο πρεσβύτερος π. Παναγιώτης του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Προδρόμου Μαραθώνος, που συμμετείχαν με τον πρωτοπρεσβύτερο, προϊστάμενο του Ι.Ν. της Παναγίας των Βλαχερνών π. Χρήστο και τον πατέρα Βασίλειο στην λιτάνευση της εικόνας.



Την περιφορά της Ιερής Εικόνας διάνθισε με επίκαιρα εορταστικά τροπάρια η υπέροχη  Ενοριακή Φιλαρμονική Νέων του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου