Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Νέο Μαρούσι» με την ευκαιρία της έλευσης του καλοκαιριού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με κατοίκους της γειτονιάς & μέλη του συλλόγου.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη γιορτή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνομίλησε με τα μέλη του συλλόγου, και με αιχμή τα εκκρεμή ζητήματα της γειτονιάς αναφέρθηκε σε όλα τα νεότερα όσον αφορά στην εγκατάσταση του αγωγού ομβρίων αλλά και στη διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς. 
Η πρόεδρος του συλλόγου Ευγενία Λαμπή, από την πλευρά της, ευχαρίστησε διοίκηση του Δήμου για την πολύ καλή συνεργασία και ιδιαίτερα το Δήμαρχο για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε στην προσπάθεια της διάνοιξης της Φραγκοκκλησιάς και εξέφρασε, παράλληλα, τη στήριξη του συλλόγου προς τη Δημοτική Αρχή σε κάθε ενέργεια προς την κατεύθυνση της καλύτερης λειτουργίας των θεσμών αλλά και της επίλυσης των προβλημάτων των κατοίκων του Αμαρουσίου.

Το μουσικό σκέλος της βραδιάς επιμελήθηκε ομάδα μουσικών από τη γειτονιά του Νέου Αμαρουσίου παρουσιάζοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα από δημοτικά, νησιώτικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαρής Πόλης Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτης Σαγρής, οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθανάσιος Φωτόπουλος, και Μαρία Καρλατήρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου