Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

1ο Συνέδριο ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Ε.Κ.Μ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αμαρουσίου καλεί τους φίλους του να παρακολουθήσουν τις εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. 
Συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες και όχι μόνο στους εκλεγμένους συνέδρους.
Ξεκινά την Τετάρτη 10 Ιουλίου, με την ομιλία του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα. Οι εργασίες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις Τάε κβο ντο στο Φάληρο και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 14 Ιουλίου, οπότε και θα ολοκληρωθούν με την ψηφοφορία για την Κεντρική Επιτροπή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προχωρά με στόχο να σταματήσει την προϊούσα εξαθλίωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποσκοπεί στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ανασυγκρότηση της χώρας, αποσκοπεί σε μια χειραφετημένη Ελλάδα της εργασίας, της δικαιοσύνης και της δημιουργικότητας μέσα σε μια ριζικά διαφορετική Ευρώπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βρίσκεται εδώ για να οργανώσει τη δημοκρατική ανατροπή του πολιτικού συστήματος και των δομών που το στηρίζουν, για να ανοίξει τον δρόμο σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, στηριγμένης σε ένα ευρύ μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, μιας κυβέρνησης που, χωρίς να είναι το τέρμα του δρόμου, θα θέσει τη χώρα σε νέα τροχιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βάζει στη συζήτηση την κριτική του καπιταλισμού και το αίτημα για έναν σοσιαλισμό του 21 ου αιώνα, για έναν σοσιαλισμό με ελευθερία και δημοκρατία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην κλίμακα της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου