Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στη 1:00 μ.μ, η συνεδρίαση της «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ»

EΞI (6) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου στη 1:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Συμβιβαστικός καθορισμός τιμής μονάδος αποζημιούμενης με επικείμενα εδαφικής εκτάσεως στο Ο.Τ. Γ 750, της περιοχής "Ν. Μαρούσι" του Δήμου Αμαρουσίου με κτημ. αρ. 3204 (υπόθεση Μπιλιλή Ελευθερίου και Μπιλιλή Αλεξάνδρας)
2. «Κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την Παραχώρηση Υπηρεσίας για τη Λειτουργία & Συντήρηση του Συστήματος Κοινοχρήστων Ποδηλάτων στο Δήμο Αμαρουσίου»
3. Σύνταξη όρων διακήρυξης για το έργο: "ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ" (Εκπόνηση στατικής μελέτης - οριστικής μελέτης και μελέτης εφαρμογής που θα περιλαμβάνει αναλυτικά ποσότητες και προϋπολογισμό για την κατασκευή του πράσινου δώματος, για την αναβάθμιση Η/Μ εγκαταστάσεων, BEMS και τοποθέτηση πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο επί της οδού Βασ. Σοφίας και Μόσχα 

4. Σύνταξη όρων διακήρυξης για το έργο: "ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ" (Εκπόνηση Μελέτης Αστικής Κινητικότητας για την Αντιμετώπιση Προβλημάτων Μετακίνησης των Κατοίκων του Δήμου Αμαρουσίου)
5. Διαβίβαση Πρακτικού 2 (Αξιολόγησης Τεχνικών Προσφορών) Διαγωνισμού για το έργο "Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τη Διαχείριση Υποδομών Δημόσιας Χρήσης για την Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Αμαρουσίου".
6. Έγκριση συμμετοχής σε σεμινάριο της Προϊσταμένης της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, Μαρίας Θώδα.7. Έγκριση συμμετοχής σε σεμινάριο της Προϊσταμένης του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Μαρίας Λαζαρίδου.

                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                   ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                           ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου