Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο», τα προϊόντα που συγκέντρωσε ο «Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος»


Τις ποσότητες των προϊόντων που συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια της «Ημέρας Αγάπης και Αλληλεγγύης» που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου στο Δημαρχείο ενόψει των εορτών του Πάσχα, παρέδωσε ο Σύλλογος ενώπιον του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείο του Δήμου.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, μέλη και φίλοι του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου σε μία κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας, συγκέντρωσαν προϊόντα μακράς διάρκειας, γλυκίσματα και παιχνίδια, τα οποία και παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν χάρη στην πρωτοβουλία ανθρωπιάς και προσφοράς των συνανθρώπων μας, πρόκειται να προσφερθούν τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στα 350 νοικοκυριά της πόλης που σταθερά ωφελούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας του Συλλόγου, ο κ. Πατούλης, δήλωσε: «Συγχαίρουμε τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου για τη νέα πρωτοβουλία ανθρωπιάς που αναλαμβάνει. Τις γιορτινές μέρες που έρχονται έχουμε όλοι ηθική υποχρέωση να στρέψουμε ακόμη περισσότερο το βλέμμα στο συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη και να του απλώσουμε το χέρι».
Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος.

                                       Γίνε και εσύ συμμέτοχος
Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. Καθένας μας μπορεί να γίνει συμμέτοχος της προσπάθειας αυτής καταθέτοντας τη δική του προσφορά στο λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου:
 041 03 002150 30 που τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου