Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Τα είπαν οι «Νονοί του Πάσχα»!!!


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος.
Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ εξετάστηκαν και προτάσεις για από κοινού ανάληψη δραστηριοτήτων κοινωνικού περιεχομένου.
A μην ξεχάσουμε το σπουδαιότερο... Ο «Ολυμπιακάκιας» Γιώργος Πατούλης εξασφάλισε για λογαριασμό των «βάζελων» δημοτών Αμαρουσίου, 500(!!!) ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για τον Ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός - Βέροια, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου, ώρα 07:00 μ.μ. στο Ο.Α.Κ.Α.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 213-20.38.327 για την προμήθεια των εισιτηρίων μέχρι και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και ώρα 3:00 μ.μ.
Το ερώτημα που τίθεται - & σαν κρυφοβάζελος» θα ήθελα μία απάντηση επ΄ αυτού - είναι εάν βρεθούν εθελοντές και πόσοι, για να απολαύσουν την τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση από τον σουρρεαλιστικό «ΝΕΟ Παναθηναϊκό», του «Νονού του Πάσχα»!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου