Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο στις 6:30 μ.μ.

ΕΝΔΕΚΑ(11) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί στις 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Αίτημα για έκτακτη οικονομική ενίσχυση (υπόθ. Δ.ΙΣ. του Δημητρίου)
2. Αίτημα για έκτακτη οικονομική ενίσχυση (υπόθ. Κ.Α. του Πάλι)
3. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Ολοκλήρωση του Πολεοδομικού Σχεδιασμού» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Συμπληρωματική Σύμβαση Ανάθεσης Μελέτης "Υδραυλικές - Γεωλογικές Μελέτες και Τοπογράφηση Ρέματος Σαπφούς"
 4. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Ολοκλήρωση του Πολεοδομικού Σχεδιασμού» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Σύνταξη προγράμματος συστηματικής υλοποίησης του ΓΠΣ Αμαρουσίου - Τοπογραφική αποτύπωση σε κλίμακα 1:500 με επίγειες μεθόδους, πολεοδομική μελέτη επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου του Δ.Αμαρουσίου και πράξη εφαρμογής"

5. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Ανακατασκευή τριών (3) Παιδικών Χαρών του Δήμου Αμαρουσίου με την προμήθεια καιτοποθέτηση παιχνιδιών, δαπέδων και λοιπού αστικού εξοπλισμού"
6. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Ανακατασκευή πεζοδρομίων της οδού Σωρού (Τμήμα από Λ. Κηφισίας έως οδό Αμαρουσίου – Χαλανδρίου) , Π.Ε. 11 – Σωρός, Μαρούσι"
7. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Βελτίωση προσβασιμότητας – Ανασύνθεση πεζοδρομίων της οδού Νερατζιωτίσσης Π.Ε. 8 – Άγιοι Ανάργυροι, Μαρούσι"
8. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Αναμόρφωση - διαπλάτυνση πεζοδρομίων της οδού Βύρωνος Π.Ε.4 - Ψαλίδι, Μαρούσι"

9. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Προμήθεια νέων Φωτιστικών Τεχνολογίας LED και εγκατάσταση συστήματος Τηλεδιαχείρισης Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου με σκοπό την
εξοικονόμηση Ενέργειας."
10. Έκδοση παραχωρητηρίου εξοφλημένου οικογενειακού τάφου
11. Έκδοση παραχωρητηρίων εξοφλημένων ατομικών οστεοθηκών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου