Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Διοίκηση Δήμου:«Υποκριτική και χωρίς πολιτική βάση η διαφωνία του Γ. Ιατρίδη»

       Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια οι λόγοι που επικαλείται ο  κ. Γιώργος  Ιατρίδης 
Με αφορμή το περιεχόμενο της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Ιατρίδη, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνει τα παρακάτω:
Πρώτον, η ανεξαρτητοποίηση του κ. Ιατρίδη είναι μια πολιτική πράξη που έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία των συμπολιτών μας που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Στους ψηφοφόρους του θα πρέπει να εξηγήσει με πειστικό τρόπο γιατί παρέβη την εντολή τους, κι όχι στον Τύπο.
Δεύτερον, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια οι λόγοι που επικαλείται για την ανεξαρτητοποίηση του ο κ. Ιατρίδης, περί δήθεν παραγκωνισμού του. 
Οι πολίτες του Αμαρουσίου γνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του (2007-2010), τόσο ως Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνίας, όσο και ως Αντιδήμαρχο. 
Τρίτον, δεν μπορεί ο κ. Ιατρίδης να επικαλείται σήμερα τη διαφωνία του για μια σειρά από πολιτικές επιλογές της Διοίκησης όπως η ελεγχόμενη στάθμευση ή η μείωση των νομικών προσώπων κι επιχειρήσεων του Δήμου.
Αν διαφωνούσε με τις επιλογές αυτές, που περιλαμβάνονται στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης που εκπονήθηκε το 2010 και υπερψηφίστηκε από το 57% του μαρουσιώτικου λαού, θα μπορούσε να μην συμμετείχε ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο μας. 
Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο σημαίνει και την αποδοχή των παραπάνω πολιτικών. 
Επίσης, καμία απόφαση δεν λήφθηκε ερήμην του, αφού υπήρχε διαρκής ενημέρωση και διάλογος εντός της δημοτικής ομάδας, πριν αυτές ψηφισθούν. Το ότι δεν συμμετείχε σε ορισμένες από αυτές τις διαδικασίες διαλόγου ο κ. Ιατρίδης, για δικούς του λόγους, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε διάλογος και ενημέρωση
Άρα η σημερινή διαφωνία του, παρά μόνον προσωπικά κίνητρα.
Σε κάθε περίπτωση, σεβόμαστε τις επιλογές του κ. Ιατρίδη κι ελπίζουμε κι εμείς να σεβαστεί και ο ίδιος τόσο την προσωπική του πολιτική διαδρομή, όσο και την εντολή που του έδωσαν οι πολίτες του Αμαρουσίου, εκλέγοντάς τον σύμβουλο με την παράταξη της σημερινής Διοίκησης του Δήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου