Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Tο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου έκοψε την πίτα του

Στην εορταστική εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσοντας εγκάρδιες ευχές με τους εργαζόμενους στα εξωτερικά συνεργεία για υγεία και δημιουργικότητα τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος της ενορίας του Αγίου Ελευθερίου που έδωσε τις δικές του θερμές ευχές για ευόδωση των προσπαθειών των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που κάτω από αντίξοες συνθήκες καταβάλουν καθημερινά προσπάθεια, ώστε να ανταπεξέρχονται στις αυξημένες ανάγκες της εποχής και να διατηρείται η πόλη καθαρή.




«Η Δημοτική Αρχή -υπογράμμισε- βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό των εργαζομένων, αναγνωρίζοντας και στηρίζοντας την προσπάθειά τους. Δεν θα επιτρέψει όμως ποτέ κάποιοι από τους εργαζόμενους να τεμπελιάζουν σε βάρος των υπολοίπων. Να μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν χρωστά τίποτα σε κανένα.
 Η δική μας προσπάθεια έχει στόχο όλοι οι εργαζόμενοι να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους παρά τη δύσκολη συγκυρία και να ενισχύσουμε περαιτέρω μέσω προγραμμάτων τον τομέα της καθαριότητας με νέους εργαζόμενους.

Όλοι μαζί Διοίκηση και εργαζόμενοι εντείνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.»
 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κληρώθηκαν πλούσια δώρα για τους εργαζόμενους προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης, η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την καθημερινότητα του δημότη κα  Ρένα Χαλιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, ο Πρόεδρος κος Νίκος Καλλιμάνης και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου