Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Υπέροχη η αποκριάτικη συνεστίαση του Συλ. Αθμονέων


Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων που πραγματοποιήθηκε  με την ευκαιρία της έναρξης του Τριωδίου, η πρόεδρος κ.  Ρούλα Μπόγδανου, και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μοιράστηκαν με τους παρευρισκομένους, δημοτικούς συμβούλους, εκπρόσωπους συλλόγων και τους υπόλοιπους φίλους του Συλλόγου, μία όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές για το Τριώδιο.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα.
Το παρών έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, και Δημήτρης Καμπούκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δ.  Καρλαύτης
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ελένη Λέκκα, και Γιώργος Ιατρίδης κ.α.
           Την Τρίτη 5 Mαρτίου η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Αθμονέων


               Πρόσκληση Τακτικής γενικής Συνέλευσης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθμονέων, βάσει της απόφασης που έλαβε στη συνεδρίαση της 5/02/2013, προσκαλεί τα μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού του, σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Mαρτίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 7 μ.μ. στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στον 1o όροφο επί της οδού Βασ. Σοφίας 85 Μαρούσι, με θέματα Ημερησίας Διάταξης:
1) Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2) Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ. 2012,
3) Οικονομικός Απολογισμός 2012,
4) Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, 
5) Προϋπολογισμός χρήσεως έτους 2013,
6) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και
7) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου, & νέου μέλους Ελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού.
Δηλώσεις υποβολής υποψηφιότητας θα υποβληθούν μέχρι την 27η Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στον 1ο όροφο επί της οδού Βασ. Σοφίας 85 Μαρούσι.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων. Αν δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.
                        Η Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας
     ΡΟΥΛΑ  ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ - ΚΑΛΥΒΑ                    ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου