Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, η 27χρονη που έχασε τη ζωή της στη νεροποντή!

Μία δυναμική και με πολύ καλές σπουδές όμορφη κοπέλα, στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας - με πολλές φιλοδοξίες για τη ζωή και με πολλά ενδιαφέροντα - ήταν η 27χρονη Μαριάντζελα Ματράγκου, η οποία έχασε τη ζωή της εντελώς άδοξα κατά τη διάρκεια της νεροποντής που έκανε αδιάβατη χθες τη Λεωφόρο Αμαρουσίου - Χαλανδρίου.
 Όπως δυστυχώς αποδείχθηκε, η μοίρα είχε άλλα σχέδια… Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η Μαρία-Αγγελική Ματράγκου είχε σπουδάσει οικονομολόγος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο οποίο και είχε τελειώσει το τμήμα Λογιστικής και Οικονομίας. Στη συνέχεια είχε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ίδιο Πανεπιστήμιο και είχε αποκτήσει το περιζήτητο για τα στελέχη επιχειρήσεων MBA (Master of Business Administration).


Με αυτά τα εφόδια εργαζόταν από τον περασμένο Μάρτιο σε εταιρεία-κολοσσό στον κλάδο των αναψυκτικών, σαν αναλυτής οικονομικών εκθέσεων αρχικά, για να προαχθεί σε οικονομικό αναλυτή (Financial Analyst) πριν από ένα περίπου μήνα.
Είχε καταφέρει δηλαδή με το «σπαθί της» να προοδεύει σε μια περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης, κατά την οποία πολλοί από τους παλιούς συμφοιτητές της ήταν άνεργοι. Μόνο που στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής 22/2/2013, η τύχη αυτή μετατράπηκε σε ατυχία, βυθίζοντας σε θλίψη τους γονείς της, τους φίλους και συναδέλφους της, αλλά και το Κουτσοπόδι Αργολίδας, την πατρογονική κωμόπολη. Και ένα τεράστιο «γιατί» μένει να αιωρείται αναπάντητο ακόμη…
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου