Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛ.ΑΣ & Δημοτική Αστυνομία ξεκινούν περιπολίες έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο...

          για την προστασία των μαθητών από εξωσχολικούς!!! 
Τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου για την καλύτερη φύλαξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και την παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας στους μαθητές, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σχολικό περιβάλλον, ζήτησε η Διευθύντρια του Σχολείου κα Ελένη Αργυροπούλου  από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, με αφορμή την πρόσφατη όχληση των μαθητών από εξωσχολικά άτομα που εισέβαλαν στο χώρο του σχολείου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δέχθηκε την κ. Αργυροπούλου στο γραφείο του στο Δημαρχείο, παρόντος του Διοικητή Ασφαλείας, Αστυνόμου Α’ κου Φώτη Τσελέπη και με τη συμμετοχή στη συνάντηση των Αντιδημάρχων κ.κ. Νικόλαου Πέππα και Βασίλη Κόκκαλη.                 
Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου κου Πατούλη στο αίτημα της Διευθύντριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου για την προστασία των μαθητών από παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.
Με εντολή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι εργασίας για την επισκευή των κιγκλιδωμάτων που πρόσφατα κατά τη διάρκεια κατάληψης του σχολείου υπέστησαν φθορές.

Επίσης προκειμένου να παραμένει κλειδωμένη η κεντρική είσοδος θα τοποθετεί κουδούνι στον εξωτερικό χώρο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Στις αμέσως επόμενες ενέργειες είναι να ξεκινήσουν περιπολίες τόσο από την Ελληνική Αστυνομία όσο και από τη Δημοτική Αστυνομία πέριξ του σχολείου.
Η κα Αργυροπούλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά της και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος για τα παιδιά της πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου