Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Συναγερμός για την έκρηξη στο «The Mall»

Έκρηξη στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι σημειώθηκε πριν από λίγο. 
Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί  στο 1ο επίπεδο πριν από το το χώρο στάθμευσης(πάρκινγκ).
Περίπου 90 λεπτά νωρίτερα, άγνωστοι είχαν τηλεφωνήσει στο τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και στην ιστοσελίδα «zougla.gr»  ...Είχαν προειδοποιήσει ότι εκείνη την ώρα επρόκειτο να εκραγεί μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του κτιρίου. Οι ίδιοι ζητούσαν να εκκενωθεί το κτίριο και η εξωτερική περίμετρος από την πλευρά της Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και οι σταθμοί του τρένου και του Προαστιακού σιδηροδρόμου.
Την ώρα της έκρηξης βρίσκονταν στο σημείο πυροτεχνουργοί, ενώ αυτή την ώρα αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή. 
Στο σημείο μετέβη άμεσα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, όπως μετέδωσε ο ρ/σ «ΡΙΑΛ F/M», ο οποίος δήλωσε στον ραδιοσταθμό ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε άδειο κατάστημα... 
Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, αναφορικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης τραυματιών, κάνουν λόγο για έναν ή δύο εργαζόμενους της φύλαξης του Εμπορικού Κέντρου, από τη θραύση κρυστάλλων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κ.Α.Τ. 


Πυροτεχνουργοί και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο χώρο ενώ εκφράζονται φόβοι θα επακολουθήσει και άλλη έκρηξη...
Σημειώνεται ότι σήμερα δεν είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα στο Mall, παρά μόνο οι χώροι εστίασης, οι οποίοι δεν έχει διευκρινιστεί αν είχαν ήδη ανοίξει.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΝΕΤ, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η έκρηξη να συνδέεται με το χτύπημα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, την περασμένη Δευτέρα.
Λόγω της έκρηξης και κατ' εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε ο σταθμός του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στη Νερατζιώτισσα και οι συρμοί κινούνται μεταξύ των σταθμών Πειραιά και Ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου