Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Γ. Πατούλης:«Εντείνεται η προσπάθεια επιφυλακής στα όρια του Δήμου»

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη που έσπευσε να μεταβεί στο χώρο της έκρηξης  μόλις αυτή έγινε αντιληπτή.  

Ο κος Πατούλης δήλωσε ότι σωτήρια αποδείχθηκε η τηλεφωνική δήλωση αγνωστου που προηγήθηκε μία ώρα πριν την έκρηξη. «Όλες οι δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας του  Δήμου Αμαρουσίου ανέλαβαν  άμεσα δράση  για να αντιμετωπίσουν το συμβάν με ευθύνη και αποτελεσματικότητα. Χωρίς καθυστέρηση μετέβησαν το χώρο του συμβάντος το ΕΚΑΒ, για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ενώ όλα τα οχήματα της Πυροσβεστικής και των ειδικών σωμάτων διασωστών του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ετοιμότητας για τυχόν περαιτέρω κρούσματα. Ευτυχώς που το συμβάν σημειώθηκε το πρωί, γιατί ένα δίωρο αργότερα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για εκατοντάδες ανθρώπων που ακόμη και τις Κυριακές επισκέπτονται το κτιριο του The Mall-Athens. 
Η δημοτική αρχή του Δήμου Αμαρουσίου  έχει από την πρώτη στιγμή της  διοίκησής της την πρόληψη σε όλα τα επίπεδα.  Εκπαιδεύουμε εθελοντές  και εργαζόμενους του Δήμου  για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και  μαζικής καταστροφής.  Η άμεση παρέμβαση στις πρώτες βοήθειες μπορεί να σωσει κυριολεκτικά ζωές. Παράλληλα, εντείνουμε τις προσπάθειες επιφυλακής στα όρια του δήμου μας και θέτουμε τα στελέχη της Δημοτικής μας Αστυνομίας είναι σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο» τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Πατούλης , ο οποίος στη σημερινή του δήλωση καταδίκασε τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις τρομοκρατίας και κατάλυσης κάθε δημοκρατικού  πολιτεύματος,  που για όποιους λόγους και αν γίνονται, μπορούν να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου