Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εκπροσώπους του Συλ. Εκπαιδευτικών είδε ο Γ. Πατούλης

Ζητήματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αμαρουσίου εξετάστηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Γραφείου Αμαρουσίου παρόντων, επίσης, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Χρηστάκη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αμαρουσίου Νίκου Παπαδάκου.
Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν θέματα που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών της πρώτης βαθμίδας εκπαίδευσης στο Δήμο Αμαρουσίου, με την καθαριότητα και τη φύλαξη των σχολικών χώρων αλλά και με έργα συντήρησης και επισκευής που απαιτούνται σε σχολικές εγκαταστάσεις.
Απαντώντας στα ζητήματα που ετέθησαν από τους εκπροσώπους του συλλόγου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ανέφερε ότι από μέρους του Δήμου καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση της επίλυσης των όποιων προβλημάτων έχουν παρατηρηθεί σε επίπεδο χρηματοδότησης των σχολικών επιτροπών και λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Παράλληλα, ενημέρωσε ότι έχουν δρομολογηθεί εργασίες σε σχολικές μονάδες που χρήζουν κάποιων επισκευών και έργων συντήρησης, ενώ αναφορικά με την απουσία τραπεζοκόμων στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, ο κ. Πατούλης, σημείωσε ότι έχουν καταβληθεί σημαντικές προσπάθειες στην κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης.
Από μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Γραφείου Αμαρουσίου παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος Νίκος Λυσίκατος, ο γραμματέας Γιώργος Κουτάντος, και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Δημήτρης Πολυχρονιάδης, και Γιώργος Κοκκινομηλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου