Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Δορύλαος Κλαπάκης:«όπου καπνός υπάρχει & φωτιά»!

        O Πατούλης, το ΣΔΟΕ & οι έξωθεν παρεμβάσεις
Πριν μερικά χρόνια, όταν λόγω παρέμβασής μας, ήρθαμε σε επαφή με το ΣΔΟΕ, για μη νόμιμες ενέργειες των Διοικήσεων του Δήμου Αμαρουσίου, η τότε αντιπρόεδρος κ. Κανελλοπούλου μας έκανε σαφές ότι:
 «Αν μας άφηναν χωρίς να παρεμβαίνουν στο έργο μας κ. Κλαπάκη, θα φέρναμε πίσω τον μισό Προϋπολογισμό του κράτους» !!!
Τώρα που βγήκε (έστω και πλαγίως), κάποια λίστα( και η παροιμία λέει «όπου καπνός και φωτιά»), όλοι μας λένε ότι ακριβώς έλεγε και ο Τσοχατζόπουλος:
«Τίποτα δεν φοβόμαστε και θα λάμψει η αλήθεια».
 Για ποια αλήθεια μιλούν άραγε;
Ξεχνά ο κ. Πατούλης πως τον Ιούλιο 2012, όταν 2 Εισαγγελείς τον έστειλαν για παράβαση καθήκοντος και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση στο Δ΄ Τριμελές;
Ακριβώς για να μην ακουστεί η αλήθεια όταν δικαζόταν, ζήτησε, αν και μηνυτής ,πολίτης , δημότης και Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού,«Να μην μας αφήσουν να παρέμβουμε στην διαδικασία της δίκης με την αιτιολογία, ότι …δεν έχουμε έννομο Συμφέρον»!!!
Γιατί τότε ο Πατούλης και η ομάδα του δεν άφησαν τότε να λάμψει
η αλήθεια;
Και γιατί αντί να απαντήσει στα ουσιαστικά ερωτήματα του κατηγορητηρίου, νίπτοντας τας χείρας του, κρύφτηκε πίσω από τις παράνομες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ρίχνοντας όλα τα βάρη στους Δημοτικούς Συμβούλους του;
Επειδή όμως ισχύουν τα λόγια γνωστού τοπικού παράγοντα ότι:
 
«Αν κλέβεις δημόσιο χρήμα ή λαδώνεσαι ψηφίζοντας (για να θησαυρίσουν εις βάρος των πολιτών μερικοί μεγαλοεργολάβοι και οι ενδιάμεσοι) παράνομες αποφάσεις, τα βρώμικα χρήματα που αρπάζεις τα κρύβεις στην γη για 15 χρόνια»... 
Γι΄ αυτό από ότι πληροφορηθήκαμε, για να βρουν τους ενόχους στην πρώτη γραμμή του έλεγχου του ΣΔΟΕ, θα βρεθούν, όχι τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» των λαδιάρηδων πολιτικών παραγόντων, καθώς αυτά κρύβονται εύκολα, αλλά οι προγραμματικές συμβάσεις, τα ρουσφέτια, τα έργα φαντάσματα (που και οι ίδιοι αναγνώρισαν δημόσια), οι παράνομες χαριστικές Πολεοδομικές ρυθμίσεις και ότι άλλο παράνομο ψήφισαν και προώθησαν ως Βουλευτές ως Δήμαρχοι και ως Δημοτικοί Σύμβουλοι 
 Όπως όταν μας φώναξαν και για την υπόθεση Καρούζου - Μεϊμαράκη στο Μαρούσι(που και εκεί δυστυχώς είδαμε τους νέο καπήλους να επανεμφανίζονται), μας ρώτησαν πως και γιατί άλλαξαν οι χρήσεις γης στο Μαρούσι και τι εξυπηρετούσαν.
 Όσο για το έγγραφο ότι ο Πατούλης δεν περιλαμβάνεται στην λίστα, αυτό το έγγραφο το συμπληρώνουμε με τα αναγραφόμενα στα ΜΜΕ blog -, zougla.gr. Maroyssiotis, Makeleio petraskandalou , κ.α.
«Βρώμικο παιχνίδι έπαιξε και ο κ. Στασινόπουλος (του ΣΔΟΕ ) ο οποίος τους διαβεβαίωνε με εξώδικα ότι τα ονόματα τους δεν περιλαμβάνονται στις αναφορές των πολιτικών. Για κακή τους τύχη όμως, τα ονόματά τους καταγράφονται από άλλα περιφερειακά γραφεία με επίσημη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας»!!!
Και η παροιμία λέει «όπου καπνός υπάρχει και φωτιά»!
                                
                Συνδυασμός «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου