Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δορύλαος Κλαπάκης : «Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλούν για σχοινί»

                                 Συνδυασμός ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 11.10.10
Σπάζοντας ο Πατούλης την σιωπή του επιβεβαίωσε και δημοσίως, ότι μετά από 4 χρόνια ανακριτικής δουλειάς, ο αρμόδιος Εισαγγελέας και στην συνέχεια και ο Εισαγγελέας Εφετών, (καθώς δεν αποφάσισε ο Κλαπάκης για την παραπομπή του) έχοντας τα ανάλογα απαιτούμενα στοιχεία τον έστειλαν στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση.
Απέκρυψε όμως να αναφέρει στην επιστολή του, ότι για να γλυτώσει προσωρινά, κατονόμασε ως ένοχους των αξιόποινων πράξεων, τους Δημοτικούς Συμβούλους που ψήφισαν τις αποφάσεις, ρίχνοντας πλέον και αυτούς σε περιπέτειες.
Όσο για την διαδικασία και το αποτέλεσμα της Δίκης στο Πρωτοδικείο ήταν μια θλιβερή ιστορία για την Δικαιοσύνη και φυσικά υπάρχει συνέχεια
Πράγματι συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά αρκετά χρόνια και ποτέ (αν και μας το πρότειναν) δεν δεχτήκαμε (με ανταλλάγματα ή καθοδήγηση), χρίσματα και στήριξη από κόμματα ή από μεγαλοεργολάβους
Μπορεί να προσποιείται ο Πατουλης ότι δεν γνωρίζει τα έργα μας και τις προσφυγές μας που έγιναν δέκτες αλλά η αναφορά και μόνο στην ίδια του την επιστολή , ότι με τις παρεμβάσεις μας σταματάμε τις (αρνητικές ) ενέργειες της Διοίκησης, είναι η δημόσια αναγνώριση των ενεργειών μας

Και είναι πρόκκληση προς τους δημότες, να καυχάται ο φερόμενος Δήμαρχος ότι κάποιες από τις προσφυγές μας (εις βάρος της κακοδιαχείρισης και των παράνομων δαπανών της Διοίκησης που έχει χρεώσει τις επόμενες γενιές με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ) απορρίπτονται… ως αόριστες ( ; )
 Ή με το επιχείρημα, ότι ο Δήμος δεν τους …έστειλε έγκαιρα τους σχετικούς φακέλους και δεν …πρόλαβαν να τις ελέγξουν μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία!!!
Αυτά άλλωστε εξετάζει τώρα η Δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ ώστε να βρεθούν αυτοί που κατάστρεψαν την πόλη και που τα έφαγαν για να τα επιστρέψουν, και σύντομα θα έχουμε εκπλήξεις.
Καλό είναι παντός, κάποιος να ενημερώσει τον …νέο αφιχθέντα Πατουλη στο Μαρούσι για τις τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις σε φυλάκιση στα ποινικό Δικαστήρια και για τις αποφάσεις του Συμβούλιου της Επικρατείας κ.α.
Αν και απέναντί μας δεν είχαμε μια απλή ομαδουλα Πατουλη ή Τζανικου αλλά τα πιο ακριβοπληρωμένα Δικηγορικά γραφεία να υπερασπίζονται τα τεράστια οικονομικά και εργολαβικά συμφέροντα που ανεβοκατεβάζουν Δημάρχους και κυβερνήσεις.
 Όσο για την συμμετοχή μας στις Βουλευτικές Εκλογές (σε μια αρχικά μόνο εκλογική περιφέρεια αν και αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση) με την δημιουργία του κόμματος "Αξιοπρέπεια"
είναι ένα ξεκίνημα από την βάση , απέναντι στο αρρωστημένο κλίμα και στα στημένα παιχνίδια όλων των κομμάτων, που ρίχνοντας τους πολίτες στην απόλυτη φτώχεια μεταφέρουν την Δημόσια περιουσία στα χέρια λίγων ( που καθοδηγούν την Λεηλασία και χρεοκοπία της Χώρας) "οικονομικά ισχυρών οικογενειών"
                                                           Δορύλαος Κλαπάκης
                              «Ο Πατούλης, το ΣΔΟΕ και οι έξωθεν παρεμβάσεις»
                                                Απάντηση Δήμου ΑμαρουσίουΣχετικά με το περιεχόμενο επιστολής του Δορύλαου Κλαπάκη, την οποία αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας την 8.10.2012 με θέμα «Ο Πατούλης, το ΣΔΟΕ και οι έξωθεν παρεμβάσεις» θα θέλαμε αποκλειστικά για την αποκατάσταση της αλήθειας, να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
α. Απ’ το με αρ. πρωτ. 9391/5.10.2012 απαντητικό έγγραφο του ΣΔΟΕ προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη προκύπτει κατηγορηματικά και απόλυτα ότι καμία λίστα δεν υπάρχει στο ΣΔΟΕ, στην οποία να αναφέρεται το όνομά του και ότι η ανύπαρκτη λίστα που «διέρρευσε» αποτελεί εγκληματική ενέργεια από άγνωστους κύκλους, για αυτό και διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.
β. Όσον αφορά τα περί παραπομπής του Γ. Πατούλη, στη Δικαιοσύνη, σας ενημερώνουμε ότι την 5.7.2012 το Δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση, κατόπιν και περί απαλλαγής πρόταση του κ. Εισαγγελέα, αθώωσε τον κ. Δήμαρχο από την πράξη της δήθεν παράβασης καθήκοντος, και απέρριψε τις ασύστολες αιτιάσεις του κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση μηνυτή και καταγγέλοντα τους πάντες και για κάθε αιτία που αυτός νομίζει, Δορύλαου Κλαπάκη. Αυτό το γεγονός ξεχνά να το αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κλαπάκης.
γ. Στην ίδια επιστολή ξεχνά, επίσης, να αναφέρει πως όλα όσα υποστηρίζει, αποτελούν θέσεις που διαρκώς και μονότονα επαναλαμβάνει τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια, όσα χρόνια ο επιστολογράφος σας κ. Δορύλαος Κλαπάκης, προσπαθεί ανεπιτυχώς να γίνει Δήμαρχος της πόλης του Αμαρουσίου, ενώ και κατά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητά και για πρωθυπουργός της χώρας!!!! Και βέβαια, δεν τα κατάφερε.
Όμως, καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια και με την εξαιρετική ενασχόλησή του με μηνύσεις, προσφυγές, αναφορές του κ.λπ. από μηνός Ιανουαρίου 2007 και εν συνεχεία, δηλ. επί δημαρχίας Γ. Πατούλη, να καθυστερεί και να προσπαθεί να εμποδίζει κάθε δημιουργική πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής που έχουν ως στόχο την επίλυση σημαντικών και χρονίζοντων προβλημάτων της πόλης του Αμαρουσίου.
Με δεκάδες προσφυγές που έχει υποβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες έχουν όλες απορριφθεί σε όποιο επίπεδο και βαθμίδα Διοίκησης κι αν έχουν υποβληθεί, το μόνο που πετυχαίνει είναι να καθυστερεί πρόσκαιρα τις πρωτοβουλίες της δημοτικής Αρχής για ανάπτυξη της πόλης μας, για εργασία στους νέους, για υλοποίηση έργων υποδομής που αναβαθμίζουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα του προαστίου.
Αυτός είναι ο επιστολογράφος σας Δορύλαος Κλαπάκης, ο οποίος δεν αφήνει ούτε ημέρα ούτε στιγμή χωρίς ενέργειες που στόχο έχουν την σπίλωση και την προσβολή της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου.
                                               ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                         ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου