Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ» : ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

                     ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
                                     ΔΕΥΤΕΡΑ 8 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
                                 ΤΡΙΤΗ 9 Οκτωβρίου στις 1:00  το μεσημέρι ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), με το πρόσχημα της «σωτηρίας» της χώρας από τη χρεοκοπία, για άλλη μια φορά ερήμην και σε βάρος του λαού διαπραγματεύεται την οριστική και χρόνια υποταγή των εργαζόμενων στους ξένους και ντόπιους κεφαλαιοκράτες και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας σε τιμές ευκαιρίας για το κεφάλαιο.
Το γεγονός ότι οι υπάλληλοι των τραπεζών και οι υποτακτικοί των πιστωτών και των εργοδοτών διαπραγματεύονται τον ακρωτηριασμό ή το θάνατο των αναγκών και των δικαιωμάτων μας, με την παρουσία μάλιστα της ηγέτιδας του Δ΄ Ράιχ καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελας Μέρκελ, η οποία με επίσημη επίσκεψή της στη χώρα μας επιχειρεί να επισφραγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διασφάλιση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και της Ε. Ε. πρέπει να μας οδηγεί με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επιμονή σε παλλαϊκές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ενάντια στην κυβέρνηση των εντολοδόχων του ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ και στους ντόπιους και ξένους προστάτες της.
Όλα πλέον επαφίενται στη συνείδηση και τη δράση των εργαζομένων και του λαού που έχει να δώσει μια άνιση μάχη με τους χειρότερους όρους.
Όμως έτσι ήταν τα πράγματα πάντα και στην κατοχή (1941 – 1944) μόνος του ο λαός, που είχε εγκαταλειφθεί από τις επίσημες αστικές ηγεσίες, βρήκε το δρόμο της ανάτασης – της αντίστασης – της σωτηρίας του από ξένους και ντόπιους δυνάστες, μέσα από την οργάνωση και δράση του στο ΕΑΜ.
Έτσι και τώρα μόνος του ο λαός θα βρει το δρόμο του και θα σαρώσει το σάπιο αστικό πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους – διαχειριστές της καταστροφής του.
Στις 12 Οκτωβρίου κλείνουν 58 χρόνια από την ημέρα που απελευθερώθηκε η Αθήνα από το ναζιστικό γερμανικό ζυγό, ύστερα από τρεισήμισι χρόνια κατοχής και ηρωικής αντίστασης.
Στις 9 Οκτωβρίου 2012 έρχεται στην ΑΘΗΝΑ η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ για να επιβλέψει την ολοκλήρωση της πλήρους υποδούλωσης των εργαζομένων της χώρας μας στους νέους δυνάστες τους, ξένους και ντόπιους κεφαλαιοκράτες.
Όλοι εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που έκαναν το αδύνατο να γίνει δυνατό, εκείνων που πάλεψαν και μάτωσαν ανατρέποντας το τέρας του φασισμού και ναζισμού πρέπει να είμαστε στους δρόμους.
                                                    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙΡΟ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ – ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
                                  ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΕΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ
ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ
                      Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
                          ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
                        ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 – 10 – 2012 & ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 – 10 – 2012

                                   Για το ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
                                         Δ. Α. Πολυχρονιάδης
                Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου