Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"Στέγη Μεταναστών", εγκαταλελειμμένα μαρμαράδικα της πόλης !

Σε πόλο έλξης για τους "Οικονομικούς" μετανάστες - όπως δείχνουν τα πράγματα - φαίνεται ότι εξελίσσεται τελευταία το Μαρούσι, σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη της ιστοσελίδας "journalismonline.gr".  
Εάν πράγματι ισχύει, είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας που οι πονεμένοι, κατατρεγμένοι από το Αφγανισταν, το Πακισταν, το Μπαγκλαντες αλλά και άλλες  χώρες από την Αφρική όπως Σομαλία, Αλγερία, Mαρόκο, που δυσκολεύονταν να επιβιώσουν στις πατρίδες τους, επέλεξαν(εννοείται εξ ανάγκης), να επενδύσουν ενα τεράστιο χρηματικό ποσό (3-5 χιλ. δολάρια !!!) για να έρθουν με κίνδυνο της ζωής τους στη "ΓΗ της ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ" και να συγκατοικήσουν μαζί μας.
Εξ άλλου μετά την "Τζανίκεια" αισθητική παρέμβαση που άλλαξε την μορφή της πόλης με την καλλιτεχνική  τσιμεντοποίηση που επιτεύχθηκε λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, όλοι διαπιστώναμε ότι από το σύγχρονο Μαρουσι, κάτι έλλειπε! Τι; Μα η πολυπολιτισμική του αναβάθμιση.
Αυτό το κενό έρχονται να καλύψουν οι "ταπεινωμένοι και καταφρονεμένοι" προς μεγάλη θλίψη των ρατσιστών, που αποστρέφονται τα πολυεθνικά χρώματα και αρώματα!
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αναμφισβήτητα μία δικαίωση για την Ανθρωπιστική Αριστερά, που  βιώνει μοναδικές στιγμές ευτυχίας, γιατί βλέπει να ευδοκιμούν  οι αγωνες και οι πόθοι της. Και με το δίκιο της. Θα ήταν τρομακτικό σκάνδαλο  το Μαρούσι να παραμένει εκτός των πλάνων αυτης της μοναδικής εμπειρίας που με τόση απόλαυση γεύονται και απολαμβάνουν επι σειρά ετών οι κάτοικοι του Κέντρου των Αθηνών.
Η επιστολή του αναγνώστη
"Με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα προχτες εντελώς τυχαία περνώντας απέξω από τα παλιά εγκαταλελειμμένα μαρμαράδικα επί της οδού...Αμαρουσίου Χαλανδρίου (Αμαρουσιου -Χαλανδριου και Δελφων) ότι έχουν γίνει στέγη για παράνομους μετανάστες! Συγκεκριμένα εγώ είδα 3 εξ αυτών να ανοίγουν το μεταλλικό πλέγμα και να εισέρχονται μέσα και επίσης φαίνονταν συσσωρευμένα είδη που χρησιμοποιούν (πλαστικά δοχεία νερού μεγάλα, κουβέρτες κτλ).
 Θα παρακαλούσα τόσο τον Δήμο Αμαρουσίου όσο και τις αστυνομικές αρχές της περιοχής όπως επιληφθούν του θέματος πριν καταντήσουμε κι εμείς Άγιος Παντελεήμονας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου