Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Κατέλαβαν τα Γραφεία Διοίκησης του Σισμανογλείου

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες  λειτουργούν κανονικά
Σε κατάληψη των διοικητικών υπηρεσίων του Σισμανογλείου νοσοκομείου προχώρησαν χθες οι εργαζόμενοι, οι οποίοι νωρίτερα  πραγματοποίησαν πορεία από το νοσοκομείο προς την Λεωφόρο Πεντέλης, κλεινοντας συμβολικά και για λίγη ώρα την οδό Σισμανογλείου.
Οι εργαζόμενοι προτίθενται να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός".

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού   Περιφερειακού Νοσοκομείου Αττικής  Σισμανόγλειο
Στις 7/06/2011 συγκαλέστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εργαζόμενων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου με θέμα την απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου να προχωρήσει σε εφέσεις στις θετικές αποφάσεις των δικαστηρίων για την καταβολή των 176 ευρώ στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, μετά το «εντέλεστε» του Διοικητή της 1ης Υ.ΠΕ.
Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε να προχωρήσει σε κατάληψη των γραφείων της Διοίκησης ώστε να καταβληθούν στους εργαζόμενους τα 176 ευρώ με βάση τις θετικές αποφάσεις των δικαστηρίων.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ένα καθημερινό αγώνα έχοντας να πληρωθούν δεδουλευμένα 4 μηνών, δουλεύοντας με ελλείψεις υλικών και αναμένοντας συγχωνεύσεις Νοσοκομείων που γίνονται χωρίς προγραμματισμό, χωρίς συντονισμό και χωρίς οργάνωση.
ΖΗΤΑΜΕ:
Την άρση της απόφασης «εντολής» της 1ης ΥΠΕ.
Άρση της απόφασης του ΔΣ του Νοσοκομείου
Άμεση καταβολή των 176 ευρώ.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου