Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Μεσόκοπη "ΒΙΑ" !

Γράφει στο site του Θερσίτη ο πρώην αρθρογράφος της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ", Βασίλης Λαμπρόπουλος:
"Γι αυτό θέλω να καλέσω την νέα γενιά και τους δημοκράτες πολίτες, να καταδικάσουν άμεσα και να απομονώσουν όσους επιμένουν με συστηματικό τρόπο να δημιουργούν επεισόδια και να προκαλούν βίαιες αντιδράσεις εις βάρος της αξιοπιστίας των θεσμών και της αξιοπρέπειας των προσώπων»(Aπόσπασμα από τις δηλώσεις Παπουτσή για τον αποκλεισμό της βουλής και τη διαφυγή βουλευτών μέσα από τον Εθνικό Κήπο).

H μεσόκοπη κυρία  - που με δυσκολία
 συγκρατεί ο ειρηνικός ΜΑΤατζής -
ανήκει στο χώρο των λυσσασμένων,
των ανεγκέφαλων οπαδών της βίας...


 
Ο υπουργός όχι μόνο έχει δίκιο αλλά για άλλη μια φορά έπεσε διάνα. Είναι δεδομένο πως η μεσόκοπη κυρία -που με δυσκολία συγκρατεί ο ειρηνικός ΜΑΤατζής - ανήκει στο χώρο των λυσσασμένων, των ανεγκέφαλων οπαδών της βίας. Συγκεκριμένα μάλιστα η κυρία αυτή έχει... πρωτοστατήσει συστηματικά στη δημιουργία επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας εις βάρος της περιουσίας Eλλήνων καταστηματαρχών και τραπεζιτών και ανήκει στον σκληρό πυρήνα των λεγόμενων "μπαχαλάκηδων".
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής "η φιγούρα της, εμφανίζεται συχνά στις κάμερες ασφαλείας τραπεζών που δέχονται επίθεση, αλλά λόγω κακής ανάλυσης της εικόνας είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί με ακρίβεια". Η έρευνα πάντως συνεχίζεται και "σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα", διευκρίνισε ανώτερος αξιωματικός της υπηρεσίας.: "Κοιτάμε προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο". Δήλωσε δε με νόημα πως ίσως "το ψάρι να είναι μεγαλύτερο απ' ότι υπολογίζαμε", αφού αρκετοί αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι πεπεισμένοι πως η μεσόκοπη κυρία ανήκει στο σκληρό πυρήνα ασύληπτων μελών ένοπλων οργανώσεων.

Το ΚΚΕ καταδίκασε απερίφραστα την μεσόκοπη κυρία δηλώνοντας πως "η ύποπτη και προβοκατόρικη δράση της συγκεκριμένης κυρίας στέκει εμπόδιο στην ανάπτυξη του γνήσιου λαϊκού κινήματος και δίνει τροφή στους κατασταλτικούς μηχανισμούς για όξυνση της επίθεσης στο εργατικό κίνημα".
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει: "Καλούμε το αυθεντικό ριζοσπαστικό κοινωνικό κίνημα, να απομονώσει και να εκτοπίσει τέτοια πρόσωπα και πρακτικές. Καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται. Τα πολύχρωμα κινήματα ανυπακοής δεν έχουν ανάγκη από την τυφλή βία μεσόκοπων κυριών."
Ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης ετοιμάζει ήδη εκπομπή για τα γεγονότα του Συντάγματος (υπόθεση "Εθνικός Κήπος") όπου γνωστά μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου παίρνουν τις αποστάσεις τους από μεσόκοπες κυρίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου