Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Αύριο το συμβολικό κλείσιμο του Δήμου

Μετατίθεται κατά μία ημέρα  το συμβολικό κλείσιμο του Δήμου Αμαρουσίου που είχε αρχικά εξαγγελθεί για τις 13 Απριλίου 2011. Πρώτος ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής την προηγούμενη εβδομάδα, είχε αποφασίσει τη συμβολική αναστολή της λειτουργίας των υπηρεσιών του στις 13 Απριλίου 2011 σε ένδειξη συμπαράστασης προς τα δίκαια αιτήματα των συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου.
Η Διοίκηση του Δήμου, ταυτιζόμενη με την απόφαση της Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Αττικής (Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α) να παραμείνουν κλειστοί όλοι οι Δήμοι της Αττικής στις 14 Απριλίου, αλλά και με στόχο να μεγεθύνει τη συμμετοχή στην κινητοποίηση αυτή, μετέθεσε κατά μία ημέρα το κλείσιμο του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή με την κίνηση αυτή δηλώνει έμπρακτα τη συμπαράστασή του προς τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του, αναγνωρίζοντας ως απολύτως δίκαια τα αιτήματά τους.
Επίσης, αναγνωρίζει ως καίριας σημασίας μία δυναμική, μαζική κινητοποίηση ενάντια στην ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης σε μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα για την τοπική αυτοδιοίκηση και τους εργαζομένους της.
Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στηρίζοντας το συλλαλητήριο που έχει εξαγγείλει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ, με τη συμμετοχή της Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α, την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, και καλεί όλους τους εργαζομένους να συμμετάσχουν σε αυτό.Παράλληλα, στηρίζει κάθε μορφή αντίδρασης και κινητοποίησης αναλάβουν οι εργαζόμενοι στις 14 και 15 Απριλίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου