Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Πασχαλινό bazaar του Σικιαρίδειου Ιδρύματος

Πασχαλινό bazaar με χειροτεχνίες των παιδιών που απασχολούνται στα εργαστήρια του Σικιαρίδειου Ιδρύματος διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με την υποστήριξη του κέντρου.
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, στελέχη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, μικροί και μεγάλοι, επισκέφτηκαν το bazaar, θαύμασαν τις δημιουργίες των παιδιών και πραγματοποίησαν αγορές.
Επιλέγοντας τα πασχαλινά τους δώρα ανάμεσα από εκθέματα όπως λαμπάδες και κέρινες δημιουργίες, υφαντά, διάφορες κατασκευές και κεραμικά διακοσμητικά, αλλά και γλυκά, όλα χειροποίητες κατασκευές από τους εκπαιδευομένους των εργαστηρίων του ιδρύματος, οι επισκέπτες ενίσχυσαν το έργο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος αλλά και τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης περιηγήθηκε στους πάγκους του bazaar, θαύμασε τις δημιουργίες των παιδιών, τους έδωσε τα συγχαρητήριά του όπως και στους δασκάλους τους, και τους ευχήθηκε καλό Πάσχα.
Τις ευχές τους για καλές γιορτές και καλή Ανάσταση έδωσε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης, ο πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Σίμος Σικιαρίδης, ο Διοικητικός Διευθυντής του Ιδρύματος Χρήστος Οικονόμου, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου