Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Τoυς υποψήφιους του Συνδυασμού του παρουσίασε ο Ηλίας Γιαννακάκος

Τoυς υποψήφιους του Συνδυασμού του  «ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», παρουσίασε την
Τρίτη 12 Οκτωβρίο , στο Δημαρχείο Αμαρουσίου στην αίθουσα Δημοτικού, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ηλίας Γιαννακάκος. Στην ομιλία του ο υποψήφιος που στηρίζεται επίσημα από το ΠΑΣΟΚ, τόνισε τα εξής: 
"Η σημερινή μέρα είναι για μένα προσωπικά πολύ σημαντική καθώς θα έχω την τιμή να σας παρουσιάσω άξιους και ικανούς ανθρώπους του τόπου μας που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο μας και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο Μαρούσι.
Ανθρώπους που δεν θα δώσουν μόνο τη μάχη, μαζί με όλους εσάς, αυτού του αγώνα.
Αλλά που θα είναι παρούσες και παρόντες - πιστεύω με την ισχυρή εντολή των Μαρουσιωτών - στη μεγάλη μάχη που έχουμε μπροστά μας από την 1η του Γενάρη.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους και να είσθε σίγουροι πως η συνεισφορά του καθενός θα είναι πολύτιμη.
Θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα σε σας, τους πολίτες του Αμαρουσίου, για να ανταποδίδουμε καθημερινά την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε.
Μια εμπιστοσύνη που κερδήθηκε, μέρα με τη μέρα, καθώς οι πολίτες του Δήμου ξέρουν πως θα βασίζονται και ακουμπούν σε μια δημοτική παράταξη που δεν υπόσχεται, δεν λαικίζει, δεν εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές, αλλά θα σχεδιάζει, θα προγραμματίζει και θα υλοποιεί έργο για το γενικότερο συμφέρον της πόλης και των πολιτών της και μόνο.
Η δημοτική παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με ικανά στελέχη που συνδυάζουν εμπειρία και γνώση, ενότητα και συλλογικότητα, αντιπροσωπευτικότητα κα εκπροσώπηση από κάθε πολιτικό και κοινωνικό χώρο, είναι - πάνω απ΄ όλα - ένας συνδυασμός ανεξάρτητων ανθρώπων που συμμετέχουν στην κοινή μας προσπάθεια οδηγούμενοι μόνο από την αγάπη τους για τον τόπο μας.
Είμαι πραγματικά περήφανος γιατί καταφέραμε να συγκροτήσουμε έναν συνδυασμό που είναι ικανός και άξιος να διοικήσει έναν μεγάλο Δήμο σαν το Μαρούσι, σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη. Σε μια εποχή που χρειάζεται ανθρώπους που να ξέρουν, αλλά και να μπορούν.
Το διακύβευμα των εκλογών του Νοεμβρίου είναι μεγάλο , αφορά όλους μας και δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα ούτε την πολυτέλεια να το αντιμετωπίσουμε σαν μια συνηθισμένη εκλογική διαδικασία.
Τα δύσκολα προβλήματα της πόλης μας απαιτούν ξεκάθαρες θέσεις , αποφασιστικές ενέργειες αποτελεσματικές λύσεις. Απαιτούν ισχυρή συστράτευση, δημιουργική σύνθεση κοινό αγώνα.  Απαιτούν ικανούς ανθρώπους με διάθεση ουσιαστικής προσφοράς. Με συναίσθηση των δυσκολιών που φέρνει το καινούργιο, με επίγνωση των μεγάλων μας ευθυνών, με ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα, με επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και προτάσεις για την οργάνωση, λειτουργία και ανάπτυξη του Δήμου μας
Οι εκλογές του Νοέμβρη είναι εκλογές με σαφή αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι νέες αρχές θα είναι φορείς μιας ισχυρής τοπικής διακυβέρνησης και άμεσης εκπροσώπησης των πολιτών. Συνεπώς πρέπει να κατευθυνθούμε σε επιλογές που θα μπορούν να ασκήσουν αποτελεσματικά αυτόν τον σύγχρονο αυτοδιοικητικό ρόλο. Σε επιλογές ανθρώπων που να θέλουν, να ξέρουν και να μπορούν να ανταποκριθούν. Αυτό πράττουμε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου