Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

             Πρόεδρος ο Βασίλης Κωνσταντίνου
«Πρώτη κίνηση είναι η... απολύμανση της ομάδας και ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάμε την προσπάθεια», δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου
Αυτό που έπρεπε να γίνει από καιρό με την παρέμβαση του Aρη Βωβού και να γλιτώσει το Μαρούσι τον διασυρμό και την κοροϊδία από τους επίδοξους αγοραστές Γκάμαρη - Μαρρή, συνέβη χθες.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας και ο δήμαρχος, Γ. Πατούλης, εμφανίστηκαν στη Γενική Συνέλευση και έδωσαν τέλος στο κακόγουστο σίριαλ με την παραχώρηση των μετοχών στον Ερασιτέχνη.
«Εδώ και τώρα δώστε 500.000 ευρώ και πάρτε την ομάδα. Διαφορετικά τέλος», είπε στον Θ. Μαρρή ο Α. Βωβός και ο πρώτος αναγκάστηκε να υπογράψει την παραίτησή του από πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ, αφού αρνήθηκε ακόμη και την πρόταση να υπογράψει δύο επιταγές ημέρας. Oπως επισήμανε και ο δήμαρχος Γ. Πατούλης, αποδείχτηκε ότι για τρεις μήνες το Μαρούσι υπέστη έναν χωρίς προηγούμενο εμπαιγμό.
Εξω από το γήπεδο είχαν συγκεντρωθεί και 150 φίλαθλοι του Αμαρουσίου με άγριες διαθέσεις κατά του Θ. Μαρρή, τον οποίο υποδέχτηκαν με γιαούρτια και αβγά και με δυσκολία φυγαδεύτηκε από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
Αντίθετα επευφημήθηκε κατά την αποχώρησή του ο Α. Βωβός. Για τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ προτάθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος την αποδέχτηκε.
«Πρώτη κίνηση είναι η... απολύμανση της ομάδας και ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάμε την προσπάθεια», δήλωσε ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος υπέγραψε και τα προσύμφωνα δύο Αμερικανών κι ενός Κουβανού, που αναμένονται να έρθουν μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα, για να προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υπολογίζει το πολύ σε μία προπόνηση με όλους τους παίκτες πριν από την κυριακάτικη πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

ΤΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

               «Πήρα χλωρίνη για να απολυμάνω»
Ο Κωνσταντίνου «σήκωσε τα μανίκια» στην ΚΑΕ Αμαρουσίου
Για την εκλογή του στην προεδρία της ΚΑΕ Μαρούσι αναφέρθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra. «Το να είσαι πρόεδρος και να βάζεις χρήματα, τότε σημαίνει πως είσαι πρόεδρος και ιδιοκτήτης. Εμένα, πάντως, δεν με απασχολεί ο τίτλος. Το σημαντικό είναι ότι είμαι μαζί με ανθρώπους, φίλους, όπως είναι ο Κώστας Κουτσούκος, όπως ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο Γιώργος Πατούλης, και ο Άρης Βωβός, και συμμετέχουμε για να φέρουμε το Μαρούσι εκεί που ανήκει, που μέχρι την περσινή σεζόν ήταν τρίτο» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κωνσταντίνου και συνέχισε:
«Μετά από τόσες χαρές που έχω γευτεί, από την εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό, προχθές στην Αίγλη Ζαππείου εντυπωσιάστηκα, όταν είδα τον Ομπράντοβιτς και τον Αλεξανδρή και το Μαρούσι να είναι κατά σειρά προτεραιότητας τρίτο. Είναι κρίμα η προσπάθεια του Βωβού και του Πατούλη να δοθεί σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση, φάνηκαν ψεύτες και έφτασαν το Μαρούσι να χλευάζεται από τον οποιοδήποτε» είπε ο κ. Κωνσταντίνου, ενώ σχετικά με τις πρώτες κινήσεις του από το νέο πόστο του τόνισε:
«Πήρα χλωρίνη και είμαι έτοιμος απ' το μεσημέρι να πάμε στο γήπεδο, για να απολυμάνουμε όλα τα μέρη που παρευρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι, έστω και τυπικά για λίγες ώρες».
Για τα στελέχη που στηρίζουν την προσπάθεια του Αμαρουσίου τόνισε:  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231063162#ixzz12JfWWIXW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου