Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥ-ΠΟΥ έδωσαν τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης και στελέχη του συνδυασμού"ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ", στην οποία παρουσίασαν τις θέσεις της κίνησης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου. Τη συνέντευξη συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαββίδης.
Ο Λευτέρης Μαγιάκης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της πολιτικής της κίνησης και ανέπτυξε τις προγραμματικές της θέσεις. Σημείωσε το ιδιαίτερο πολιτικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές του Νοεμβρίου, τονίζοντας πως η κίνηση επιδιώκει να δώσει βιώσιμες λύση για το σήμερα. Τόνισε πως η κίνηση χαίρει της αποδοχής μεγαλύτερου μέρους των ψηφοφόρων, από τις προηγούμενες εκλογές και σημείωσε πως οι υποψήφιοι του συνδυασμού, είναι ψηφοφόροι διαφόρων πολιτικών κομμάτων.
Ο Βασίλης Χατζηαθανασιάδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ιδρυτικό μέλος της κίνησης πολιτών Πολυδρόσου και πρώτος πρόεδρος του τοπικού συλλόγου αναφέρθηκε στους αγώνες τωνκατοίκων για την ακύρωση της ανέγερσης του Παγοδρομίου και την αποφυγή της διάνοιξης της Φραγκοκλησιάς, που θα προκαλέσει την καταστροφή της ρεματιάς.Υποστήριξε πως το "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ" στάθηκε αλληλέγγυο από την πρώτη στιγμή στον αγώνα των κατοίκων και αυτό εκφράζει και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.
Η Λένα Προεστάκη, γραμματέας του συλλόγου του Παραδείσου, αναφέρθηκε στην συστράτευσή της με τη δημοτική κίνηση "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ", λόγω της συνεπούς στάσης της και τη συνεχή της παρουσία τόσο μέσα όσο και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής του Παραδείσου και στην ανάγκη μεγαλύτερης συσπείρωσης και ενότητα, στη βάση των προβλημάτων, όλων των πολιτών.
Τέλος ο Λευτέρης Μαγιάκης απάντησε σε ερωτήσεις που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου