Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ"

ΚΑΛΕΣΜΑ των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στο Μαρούσι των Οργανώσεων της ΚΝΕ στο Μαρούσι
Για Αντιμονοπωλιακή Ψήφο στις Εκλογές του Νοέμβρη
Στηρίζουμε τους Συνδυασμούς της ΛΑΙΚΗΣ Συσπείρωσης
στο Δήμο του Μαρουσίου και στην Περιφέρεια Αττικής
Μαρουσιώτισσες, Μαρουσιώτες.
Εργαζόμενοι, Μισθωτοί και Αυτοαπασχολούμενοι, Πρόσφυγες, Άνεργοι. Νέες και Νέοι
Με τις τοπικές εκλογές του Νοέμβρη τα κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στοχεύουν να στελεχώσουν, το καθένα για δικό του λογαριασμό, είτε αυτοδύναμα είτε με τοπικές συμμαχίες, την νεότευκτη αντιδραστική διοικητική δομή της χώρας με τοπικά όργανα εξουσίας ικανά και πρόθυμα να ανταποκριθούν στις παραπέρα αντιλαϊκές προοπτικές που ανοίγει ο «Καλλικράτης», να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τα νέα αντεργατικά εργαλεία.
Η δική μας πόλη, το Μαρούσι, αποτελεί ένα από τα πολλά παραδείγματα που επιβεβαιώνουν τη διαπίστωση αυτή. Η Διοίκηση του κου Πατούλη αποδείχθηκε συνεπής συνεχιστής της αντιλαϊκής πολιτικής της προκατόχου της, του κου Τζανίκου.
Το «αναπτυξιακό της όραμα» για το δήμο είναι το ίδιο με της προηγούμενης δημοτικής αρχής. «Η προσέλκυση κατοίκων και επιχειρήσεων, η πρόσδοση στην πόλη «χαρακτηριστικών μεγάλης επισκεψιμότητας και δυνατοτήτων ανάπτυξης του Τριτογενούς Τομέα», «η ανάδειξη Επιχειρηματικών Ευκαιριών και Δραστηριοτήτων του Τριτογενούς τομέα υποστηρίζοντας τη δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης σε σχέση με τον Ανταγωνισμό της υπόλοιπης Αττικής»
Η συνύφανση του δήμου με το μεγάλο κεφάλαιο περνάει σε μια νέα «ποιότητα» μέσω των ΣΔΙΤ και των Συμβάσεων Παραχώρησης, με απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής, τον Ιούλη του 2009, και με νεότερες του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιούλης 2010).
Οι δημοτικοί προϋπολογισμοί έχουν στο κέντρο τους την παραπέρα αφαίμαξη του εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας καθώς στηρίζονται στο μεγαλύτερο μέρος τους σε δημοτικά τέλη και φόρους και άλλους πόρους που προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.thessi.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4006&Itemid=77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου