Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ:
Το Μαρούσι πρέπει να πάει μπροστά, με τους πολίτες του.
Θα καταλογισθούν οι ευθύνες για την χρεωκοπία του Δήμου

Με αφορμή το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του συνδυασμού του κ. Γ.Πατούλη σχετικά με τις αναφορές στην πρόσφατη ομιλία μου σε βάρος της Διοίκησης του Δήμου με τον παραπλανητικό τίτλο "Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω",θα ήθελα να σημειώσω τα παρακάτω:
Οι επισημάνσεις μου και οι παρατηρήσεις μου για την κατάσταση στον Δήμο ήταν σαφείς, συγκεκριμένες και γενικά παραδεκτές και αποδεκτές από την κοινωνία της πόλης μας.
Σημείωσα συγκεκριμένα τον υπερδανεισμό και την υπερχρέωση του Δήμου μας που τον έχουν φτάσει σε καθεστώς χρεωκοπίας και τόνισα ότι ευθύνη εκτός της σημερινής διοίκησης που ευθύνεται κυρίαρχα για τις πράξεις και τις παραλήψεις της που όξυναν το τεράστιο πρόβλημα και δημιούργηθηκε αδιέξοδο, σημαντική ευθύνη έχει και η προηγούμενη αυτής διοίκηση.
Τόνισα επίσης ότι επί των ημερών της παρούσας διοίκησης, μετά από 4 σχεδόν χρόνια ανεύθυνης διαχείρισης και λειτουργίας, τα προβλήματα μεγεθύνθηκαν.
Επί των ημερών της η πόλη και ο Δήμος οδηγήθηκαν σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο.
 Επί των ημερών της άνθησαν οι προσωπικές στρατηγικές χωρίς περιεχόμενο για τους πολίτες και την την πόλη. Επί των ημερών της εκτινάχθηκαν τα ελλείματα, σπαταλήθηκαν πόροι σε σκοπούς που δεν αφορούσαν το γενικότερο συμφέρον της πόλης αλλά παραταξιακές μικροπολιτικές και προσωπικής στρατηγικής σκοπιμότητες.
Επί των ημερών της ζήσαμε την αδυναμία δανεισμού και τις στάσεις πληρωμών.
Επί των ημερών της καλλιεργήθηκε η πλήρης αδιαφάνεια στα οικονομικά του δήμου και των αμαρτωλών επιχειρήσεων του ώστε σήμερα κανείς να μην έχει την πραγματική και πλήρη εικόνα για τις υποχρεώσεις συνολικά που βαρύνουν το Δήμο και στην ουσία τους συμποπολίτες μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://ilias-giannakakos.gr/main-page/marousi-na-paei-mprosta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου