Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

        Επιστροφή στο μέλλον με υλικά από το παρελθόν;
           Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω

Με αφορμή την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι- Επιστροφή στο μέλλον» θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
Πρώτον, όσο και να προσπαθεί με τις ανακοινώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού Επιστροφή στο Μέλλον να «απογαλακτισθεί» από το καθεστώς της Διοίκησης Τζανίκου, οι πράξεις του τον αυτο-διαψεύδουν. Κι αυτό γιατί στο ψηφοδέλτιο του συμμετέχουν πρόσωπα που, είτε υπήρξαν από τους πιο στενούς συνεργάτες του προηγούμενου Δημάρχου, είτε αποτελούσαν «εξαπτέρυγα» του μέχρι την τελευταία ημέρα της πτώσης του.
Δεύτερον, είναι δυνατόν η επιστροφή στο μέλλον να γίνει με υλικά του παρελθόντος; Είναι επιστροφή στο μέλλον η «παράξενη συμμαχία» ενός δήθεν άφθαρτου με αυτόν που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την πολεοδομική αναρχία της πόλης; Ή είναι επιστροφή στο παρελθόν; Ας ΡΩΤ-ήσει τους πολίτες.
Είναι επιστροφή στο μέλλον η στήριξη του δήθεν άφθαρτου από τον εκλεκτό υποψήφιο στις προηγούμενες εκλογές του πρώην Δημάρχου; Ή είναι συμβιβασμός με το αμαρτωλό παρελθόν;
Τρίτον, είναι φανερό ότι ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Επιστροφή στο Μέλλον" επενδύει πολιτικά στη μελλοντική χρεοκοπία του Δήμου. Τον διαβεβαιώνουμε ότι θα διαψευστεί. Και τον προειδοποιούμε ότι προσφέρει κακή υπηρεσία στην πόλη. Ας μάθει τουλάχιστον από τα λάθη κάποιων άλλων, που μιλούσαν για Τιτανικούς και οδήγησαν την πατρίδα μας στην υπογραφή επαίσχυντων μνημονίων. Η Διοίκηση Πατούλη απέδειξε με το έργο της την περίοδο 2007-2010 ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Και θα τα καταφέρει και στο μέλλον.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 http://anthropinipoli.gr/deltiatipou/2010/10/apantisi-ston-epikefalis-maroussi-epistrofi-sto-mellon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου