Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Το Μαρουσι ο 1ος σταθμός της Πανελλήνιας Διαβούλευσης για τις γυναίκες του Επιχειρείν.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της ΚΕΔΕ κου Γιώργου Πατούλη διοργανώνεται η 1η Πανελλήνια  Διαβούλευση, με θέμα: 
«Πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις Γυναίκες στο Επιχειρείν», ώστε μέσα από το διάλογο να αναδειχθούν λύσεις και προτάσεις, μέσω των οποίων η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο Επιχειρείν.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ο πρώτος σταθμός της Πανελλήνιας Διαβούλευσης για τις γυναίκες του Επιχειρείν.
Την επίσημη  έναρξη θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στις 18:00, στο CIVITEL OLYMPIC (Κηφισίας 2, Μαρούσι).
Με αφορμή τη σχετική δράση ο κ. Πατούλης δήλωσε:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη προσπάθεια ανάπτυξης πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
 Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε  ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, ώστε να προωθήσουμε τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας.
Η έναρξη του διαλόγου για το πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο επιχειρείν» ξεκινά από το Δήμο Αμαρουσίου και θα συνεχιστεί  με τους δήμους και τους φορείς επιχειρηματικότητας της χώρας μας.»
Η διαβούλευση με τους  δήμους όλης της χώρας, αλλά και διαδικτυακά μέσω του business portal www.epixeiro.gr θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2018.
Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελλάδος.
Το link για τη δήλωση συμμετοχής  στην πρώτη εκδήλωση διαβούλευσης είναι: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJkUAnhRdG--wHZU7yMDUJjPVx4jT76I4dF4cSXC3_GxJIxw/viewform
                                                Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο Μαρούσι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου