Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Την Πέμπτη στις 3:30 μ.μ. η 40η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ(15) θέματα περιλαμβάνει η 40η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Επικύρωση πρακτικών 26ης, 27ης, 28ης, 29ης και 30ης Συνεδρίασης έτους 2017 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής και του Δήμου Μεγαρέων για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: 
«Αναβάθμιση - Επισκευή κεντρικών οδικών δικτύων των πόλεων των Μεγάρων & της Νέας Περάμουτου Δήμου Μεγαρέων», συνολικού προϋπολογισμού 1.850.000,00 €(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου
3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την εκτέλεση τουέργου με τίτλο: 
«Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων περιοχής Πόρτο Ράφτη»,συνολικού προϋπολογισμού 1.026.720,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλλήνης για την κατασκευή του έργου με τίτλο:«Συντηρήσεις αναβάθμισης και παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας αθλητικώνεγκαταστάσεων Δ.Ε. Γέρακα Δήμου Παλλήνης» συνολικού προϋπολογισμού1.670.000,00 €, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου
5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας και του Ν.Π.Δ.Δ. "ΒΡΑΥΒΡΩΝΙΟΣ" Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την εκτέλεση του έργου με
τίτλο: «Ανακατασκευή στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκόπουλου», συνολικούπροϋπολογισμού 800.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
6. Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης. 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου
7. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής και του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την εκτέλεση του έργου μετίτλο: «Ανακατασκευή πεζοδρομίων Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας γιαπρόσβαση ΑΜΕΑ», συνολικού προϋπολογισμού 580.000,00 € (συμπεριλαμβανομένουΦ.Π.Α.). 
 ●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης
8. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασηςμεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για το έργο«ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ». 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης
9. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης ΠολιτισμικήςΑνάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Κυθήρων και του ΥπουργείουΠολιτισμού και Αθλητισμού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Επισκευή καιαλλαγή χρήσης παλαιού σχολείου Αγγλοκρατίας (Αστικόν) σε αίθουσα πολιτιστικώνεκδηλώσεων στον Ποταμό Κυθήρων» συνολικής δαπάνης 168.000,00€(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος
10. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων για τοέργο με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΨΗΦΤΑΣ». 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος
11. Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ΄αρ. 47/2017 απόφασης ΠεριφερειακούΣυμβουλίου Αττικής που αφορά στην πρακτική άσκηση σπουδαστών ΕΠ.Α.Λ. καιΙ.Ε.Κ. στην Περιφέρεια Αττιτκής. 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Αθανασιάδης
12. Έγκριση μελέτης εγκατάστασης και λειτουργίας νέας φωτεινής σηματοδότησης επί τηςΕ.Ο. 34 (Λ. Χαλκουτσίου) στο ύψος της Λ. Σταδίου, στο Δήμο Ωρωπού. 
●►Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά
13. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου:«Λειτουργία του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης». 
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
14. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη λειτουργίατων αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Νέας Σμύρνης της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
15. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) υφιστάμενουεργοστασίου τυποποίησης και συσκευασίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων καιλιπασμάτων της εταιρείας «Φυτοθρεπτική ΑΒΕΕ» στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στη θέσηΠηλιχό Δήμου Ασπροπύργου Π.Ε. Δυτικής Αττικής που αφορά μηχανολογικόεκσυγχρονισμό με τροποποίηση τμημάτων τυποποίησης και συσκευασίας προϊόντων.
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                       ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                               ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ
Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513e-mail: pressoffice@patt.gov.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας
Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού
Τμήμα Συλλογικών Οργάνων και Επιτροπών
Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Λεωφ. Συγγρού 15 - 17
Τ.Κ. 117 43, Αθήνα
Τηλ.: 2132063532, -536, -775
Fax: 2132063533
E-mail: ssona@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου