Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Επιτυχής & η Εορταστική 32η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων

 Με εορταστική διάθεση πραγματοποίησε τις αγορές του το καταναλωτικό κοινό στην 32η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου
Καιρού επιτρέποντος, από νωρίς το πρωί εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, προσήλθαν στην 32η Εορταστική Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με κύρια προτίμηση σε εορταστικά εδέσματα και άνθη, αλλά και πληθώρα άλλων ελληνικών προϊόντων.
Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως αντίδοτο στην κρίση, ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός. 
Εδώ και πέντε χρόνια στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την ευκαιρία της 32ης δράσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, αντάλλαξε ευχές με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές και δήλωσε: 
«Η σταθερή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις αγροτικές δράσεις του Δήμου μας είναι μεγαλύτερη απόδειξη ότι η επιλογή μας να στηρίξουμε τα νοικοκυριά της πόλης μας τα χρόνια της κρίσης ήταν ορθή. Η προσέλευση πολιτών από την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων και της Αττικής αποδεικνύει ότι η πολύ καλή οργάνωση της δράσης μας και η μεγάλη ποικιλία σε παραγωγούς και προϊόντα αποτελούν πόλο έλξης για τους καταναλωτές. Θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τέτοιες δράσεις όσο θα αποτελούν απαίτηση της κοινωνίας. Καλές γιορτές σε όλους».
Στην εορταστική δράση συμμετείχαν περισσότεροι από 50 παραγωγοί διαθέτοντας πάνω από 170 προϊόντα. 
Οι συμμετέχοντες παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων Μεταξύ των προϊόντων με τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν το ελαιόλαδο, το μέλι, το κρασί, τα τυροκομικά προϊόντα, τα ρόδια, τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και άνθη.
Οι καταναλωτές, από τη μεριά τους, εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων αγαθών και τις τιμές τους, και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άψογη οργάνωση.
Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, τους παραγωγούς για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου με τα προϊόντα τους αλλά και του Χριστουγεννιάτικου Γεύματος Αγάπης για τους άπορους συμπολίτες μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.
Στην 32η αγορά παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Παναγιώτης Σαγρής.
Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου