Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Στις 3:30 μ.μ. η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΔΕΚΑ(10) θέματα, περιλαμβάνει η 3η συνεδρίαση εντός του 2017 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων 
(Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης - παράτασης προγραμματικήςσύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μεταμόρφωσης για το έργο:
"ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ".
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)
2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για το έργο: 
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΥΠΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ Ο.Τ. 381», συνολικού προϋπολογισμού 4.880.000,00 €(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Καπάταης)
3. Έγκριση Σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών για το έργο "Συντήρηση καικατασκευή οδών του Δήμου Αχαρνών", προϋπολογισμού 1.100.000,00 €(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
4. Έγκριση Σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλλήνης για το έργο "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ", προϋπολογισμού738.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
5. Έγκριση Σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για τη μελέτη "ΜΕΛΕΤΗΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΥΛΩΝΟΣ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΡΩΠΟΥ, ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ ΔΗΜΟΥΩΡΩΠΟΥ", προυπολογισμού 1.416.164,36 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
6. Έγκριση Σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για το έργο "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΟΥ ΣΤΗΝΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΛΙΟΠΟΤΑΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ", προϋπολογισμού 1.853.609,66 €(συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
7. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασηςμεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη για την πράξη:«ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 46 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝΠΡΩΗΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΑΙΑΣ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)
8. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Πόρου για το έργο: 
«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ - ΓΑΛΑΤΑ», συνολικούπροϋπολογισμού 2.300.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)
9. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων για την κατασκευή τουέργου με τίτλο: 
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΑ», συνολικού προϋπολογισμού330.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)
10. Έγκριση Υποβολής Πρότασης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής ωςεταίρος στο ευρωπαϊκό έργο με τίτλο: «COCREATION METHODOLOGIES ANDBIG DATA FOR THE BENEFIT OF MIGRANTS AND REFUGEES (Acronym:COCREARE)» στο πλαίσιο του προγράμματος HORIZON 2020.
(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κ. Σταυροπούλου)
 ●   ♦   ■  € « » ▲▼◄►
Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513
e-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου